arianamini 5 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 سلام دوستان من روی سایتم قالبmegaرو کاملا صحیح نصب کردم ولی یک مشکل هست یه چیزای بالای سایتم اومده اگه کسی میدونه بیاد سایت زیر مشکلش رو بهم بگه با تشکر سایت=arianamini.ir لینک به ارسال
logomaster 171 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 در 39 دقیقه قبل، arianamini گفته است : سلام دوستان من روی سایتم قالبmegaرو کاملا صحیح نصب کردم ولی یک مشکل هست یه چیزای بالای سایتم اومده اگه کسی میدونه بیاد سایت زیر مشکلش رو بهم بگه با تشکر سایت=arianamini.ir سلام. چیزی نیست که !! 1 لینک به ارسال
arianamini 5 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 در 5 دقیقه قبل، logomaster گفته است : سلام. چیزی نیست که !! My Account Portfolio Sitemap Team Members Wishlist برگه نمونه برگه ها تسویه حساب حساب کاربری درباره ما سبد خرید صفحه نخست فروشگاه فروشگاه قیمت ها کد های میانبر لیست علاقه مندی ها وبلاگ Clearing Floats Page with comments Page with comments disabled گالری Lorem Ipsum About Us تماس با ما زده لینک به ارسال
HAMRAH 467 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 سلام شما از ووکامرس استفاده می کنید اون هم هم برگه های پرداخت، فروشگاه و غیره که مربوط به خرید و فروش هست. من ووکامرس کار نکردم و نمیدونم چجوری باید غیر فعال کرد، ولی برای فروشگاه هست این برگه ها و منوها 1 لینک به ارسال
arianamini 5 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 مشکل اینه که برگه ها بالا هستند میخوام که اون جا نباشن لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 در 51 دقیقه قبل، arianamini گفته است : سلام دوستان من روی سایتم قالبmegaرو کاملا صحیح نصب کردم ولی یک مشکل هست یه چیزای بالای سایتم اومده اگه کسی میدونه بیاد سایت زیر مشکلش رو بهم بگه با تشکر سایت=arianamini.ir فهرستهای سایت است اون بالا فهرستهارو تنظیم کنید درست میشه 2 لینک به ارسال
arianamini 5 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 در هم اکنون، Saeed Fard گفته است : فهرستهای سایت است اون بالا فهرستهارو تنظیم کنید درست میشه چجوری فهرست ها رو تنظیم کنم؟ لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 در 3 دقیقه قبل، arianamini گفته است : چجوری فهرست ها رو تنظیم کنم؟ پیشخوان وردپرس / نمایش / فهرستها از بالا فهرست مورد نظر رو گزینش کنید و پایین لیست میشه میتونید تنظیم کنید لینک به ارسال
arianamini 5 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 بعد اگه بخوام باشن ولی برای دیگران نمایش داده نشه باید چیکار کنم؟ لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 در 2 دقیقه قبل، arianamini گفته است : بعد اگه بخوام باشن ولی برای دیگران نمایش داده نشه باید چیکار کنم؟ امکانش نیست ، فهرست در منو برای تمامی کاربران سایت نمایش داده میشه ، لازم دارید لینکهاش رو کپی کنید نگهدارید 1 لینک به ارسال
arian098 2 ارسال شده در فروردین 98 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 98 در در 8/3/2017 at 13:04، arianamini گفته است : باشه مرسی My Account Portfolio Sitemap Team Members Wishlist برگه نمونه برگه ها تسویه حساب حساب کاربری درباره ما سبد خرید صفحه نخست فروشگاه فروشگاه قیمت ها کد های میانبر لیست علاقه مندی ها وبلاگ Clearing Floats Page with comments Page with comments disabled گالری Lorem Ipsum About Us تماس با ما firstdesigner.ir لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری