usofts 1 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 سلام خسته نباشید یه مشکل با افزونه edd دارم چطور فیلد های نام,نام خانوادگی و ادرس ایمیل رو حذف کنم؟ افزونه ووکامرس با یه کد راحت فیلد هاش رو میشه حذف کرد اما برا edd هر چی تو اینترنت گشتم کد هایی که گذاشته بودن رو میذارم قالب به مشکل میخوره اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم لینک به ارسال
usofts 1 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 این مشکل رفع شد فقط یه مشکل دیگه پیدا شد.تو افزونه ووکامرس میشه بدون ثبت نام کاربر تو سایت بعد از خرید کاربر مستقیم به لینک دانلود فایل خریداری شده هدایت بشه اما تو edd بعد از پرداخت هر کار کردم نشد همینکارو انجام بدم این قابلیت توی این افزونه وجود نداره که بشه بدون ثبت نامو بدون ورد به سایت کاربر به لینک دانلود هدایت بشه؟ لینک به ارسال
1farakav 3 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 در قسمت پیکربندی افزونه EDD وارد قسمت متفرقه >> پرداخت شوید و تیک گزینه Require Login را بردارید. هم چنین گزینه نمایش فرم نامنویسی / ورود؟ را بر روی هیچ یک قرار دهید و تنظیمات را ذخیره نمایید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری