arianamini 5 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 سلام دوستان من یک مشکل توی ورود به ورد پرس داشتم من قبلا همیشه وقتی این آدرس رو می زدمarianamini.ir/wp-adminمیتونستم وارد قسمت ورود وردپرس بشم الان وقتی میزنم هیچی نمیاره صفحه خالی هست لطفا کمک کنید لینک به ارسال
naghmesara 315 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 سلام و درود از اینجا http://arianamini.ir/wp-login.php وارد بشید. لینک به ارسال
arianamini 5 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 واقعا مرسی حالا نمیشه کاری کرد که به همون شکل اولیش وارد بشم یعنی ازwp-admin لینک به ارسال
naghmesara 315 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 درود مجدد احتمالا یه اروری وجود داره که نمی تونید از اونجا وارد بشید. ارور کوکی در صفحه لاگین وردپرس دریافت نکردید؟ لینک به ارسال
arianamini 5 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 بله همین هست باید چیکارش کنم لینک به ارسال
naghmesara 315 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 درود مجدد از این آموزش استفاده کنید. موفق باشید لینک به ارسال
arianamini 5 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 در 10 دقیقه قبل، naghmesara گفته است : درود مجدد از این آموزش استفاده کنید. موفق باشید سلام ببخشید من مشکلم حل نشد اگه اطلاعات رو بهتون بدم میتونید برام درستش کنید؟ لینک به ارسال
arianamini 5 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 ولی گفته کوکی ها به علت خروجی غیر منتظره مسدود شدند لینک به ارسال
logomaster 171 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 (ویرایش شده) در 10 دقیقه قبل، arianamini گفته است : ولی گفته کوکی ها به علت خروجی غیر منتظره مسدود شدند قالب سایت رو به پیشفرض برگردونید ببینید درست میشه یا خیر. بعد دوباره قالب اصلی رو فعال کنید. نام پوشه ی پوسته ای رو که فعال هست از طریق هاست تغییر بدید خودش به پوسته ی پیشفرض تغییر میکنه. ویرایش شده مرداد 96 توسط logomaster لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری