HANNANStd 395 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 سلام زمانی که پارسی دیت فعال باشه حالت ایجکس ثبت فرم ها در گرویتی فرم از کار میفته. یعنی حتی اگر فقط هسته گرویتی فرم + پارسی دیت نصب باشن و بقیه پلاگین ها غیرفعال باشن باز هم همین مشکل هست. 3 لینک به ارسال
naghmesara 315 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 سلام و درود در 7 ساعت قبل، HANNANStd گفته است : سلام زمانی که پارسی دیت فعال باشه حالت ایجکس ثبت فرم ها در گرویتی فرم از کار میفته. یعنی حتی اگر فقط هسته گرویتی فرم + پارسی دیت نصب باشن و بقیه پلاگین ها غیرفعال باشن باز هم همین مشکل هست. مطمئن هستید مشکل از پارسی دیت هست؟ چون اگر جی کوئری رو توی head اضافه نکرده باشید هم این اتفاق میوفته. لینک به ارسال
HANNANStd 395 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 در در ۱۳۹۶/۵/۳ ه.ش. at 11:53، naghmesara گفته است : سلام و درود مطمئن هستید مشکل از پارسی دیت هست؟ چون اگر جی کوئری رو توی head اضافه نکرده باشید هم این اتفاق میوفته. بله دوست عزیز یه کاراکتر اضافه توی بخش اسکریپت چاپ میکنه. غیرفعال میکنم پارسی دیت رو درست میشه. 3 لینک به ارسال
HANNANStd 395 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 دوستان توسعه دهنده پارسی دیت قصد رفع مشکل رو ندارید آیا؟؟ 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 سلام بعد فعال شدن پارسی دیت، همه تنظیماتش بجز تاریخ رو بردارید و تست کنید. اگر درست نشد یک نمونه آدرس از مشکل برای من بفرستید. 1 لینک به ارسال
HANNANStd 395 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، Morteza گفته است : سلام بعد فعال شدن پارسی دیت، همه تنظیماتش بجز تاریخ رو بردارید و تست کنید. اگر درست نشد یک نمونه آدرس از مشکل برای من بفرستید. سلام زمانی که رقم پارسی در محتوای نوشته ها فعال باشه این مشکل پیش میاد: توی لینک زیر بجز قالب 2015 و 2 افزونه ی هسته گرویتی فرم و افزونه پارسی دیت چیز دیگری نصب نیست : http://sandbox.webforest.ir/wp-parsi-test ویرایش شده مرداد 96 توسط HANNANStd 1 لینک به ارسال
HANNANStd 395 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 @Morteza سلام مجدد توی پست قبلی لینک ارسال شد. 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 خب من دقیق چک کردم نه توی اسم کلاس و ای دی و نه توی خود اسکریپتی که تو صفحه هست چیزی فارسی نشده. البته توی کنسول هم خطایی دیده نمیشه. در در ۱۳۹۶/۵/۱۱ ه.ش. at 10:50، HANNANStd گفته است : سلام زمانی که رقم پارسی در محتوای نوشته ها فعال باشه این مشکل پیش میاد: توی لینک زیر بجز قالب 2015 و 2 افزونه ی هسته گرویتی فرم و افزونه پارسی دیت چیز دیگری نصب نیست : http://sandbox.webforest.ir/wp-parsi-test یعنی اگه هوک روی محتوا برداشته بشه این فرم درست کار میکنه؟ 1 لینک به ارسال
HANNANStd 395 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 در 2 ساعت قبل، Morteza گفته است : خب من دقیق چک کردم نه توی اسم کلاس و ای دی و نه توی خود اسکریپتی که تو صفحه هست چیزی فارسی نشده. البته توی کنسول هم خطایی دیده نمیشه. یعنی اگه هوک روی محتوا برداشته بشه این فرم درست کار میکنه؟ گزینه ای که توی عکس زیر هست رو غیرفعال کنم درست میشه : http://up.persianscript.ir/uploadsmedia/3246-Screenshot-from-2017-08-14-15-39-51.png لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 عجیبه. تا جاییکه دیدم کلا روی اون فرم و محتویات و البته خروجیش تاثیری نمیزاره من میدم بچه های توسعه هم چک کنن ببینیم چی پیدا میشه. 1 لینک به ارسال
vahid.dv67 0 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 در در 8/14/2017 at 15:41، HANNANStd گفته است : گزینه ای که توی عکس زیر هست رو غیرفعال کنم درست میشه : http://up.persianscript.ir/uploadsmedia/3246-Screenshot-from-2017-08-14-15-39-51.png سلام. وقتتون بخیر. من همین مشکل دوستمون رو دارم. وقتی این گزینه فعال باشه، ثبت اطلاعات فیش واریزی توسط مشتری در افزونه کارت به کارت ووکامرس انجام نمیشه. لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 متاسفانه هنوز این مورد رفع نشده در لیست به روزرسانی های بعدی هست لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری