رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

با سلام
حدود یکسال میشه که hotlink را غیرفعال کردم ولی در بعضی از تصاویر, همان تصویری که برای hotlink اپلود کردم را نشان می دهد.
مثلا در پست های زیر:
https://www.acgih.ir/electrical-safety-tips/

https://www.acgih.ir/burns-caused-by-electric/

لطفا راهنمایی کنید که چطوراین مورد را درست کنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام و درود

 

چطور توی سایت خودتون هم hotlink اعمال میشه؟

چطور hotlink رو فعال کرده بودید که الان غیرفعالش کردید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 32 دقیقه قبل، naghmesara گفته است :

سلام و درود

 

چطور توی سایت خودتون هم hotlink اعمال میشه؟

چطور hotlink رو فعال کرده بودید که الان غیرفعالش کردید؟

تو هاست از طریق hotlink protecttion فعال کردم. نمیدونم چرا اینطوریه برای سایت خودمم اعمال شده.

البته اینو بگم که حدود دو هفته میشه سایتو به https انتقال دادم.

کدی در htaccess برای ایجاد محدودیت وجود نداره. 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

درود مجدد

 

والا شواهد نشون میده که هات لینک فعاله.

محتوای فایل htaccess رو قرار بدید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بفرمایید:


# BEGIN rlrssslReallySimpleSSL rsssl_version[2.5.19]
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTPS} !=on [NC]
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
</IfModule>
# END rlrssslReallySimpleSSL
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
 <IfModule mod_deflate.c>
  # Compress HTML, CSS, JavaScript, Text, XML and fonts
  AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
  AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml
  AddOutputFilterByType DEFLATE application/vnd.ms-fontobject
  AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font
  AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-opentype
  AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-otf
  AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-truetype
  AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-ttf
  AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript
  AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml
  AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml
  AddOutputFilterByType DEFLATE font/opentype
  AddOutputFilterByType DEFLATE font/otf
  AddOutputFilterByType DEFLATE font/ttf
  AddOutputFilterByType DEFLATE image/svg+xml
  AddOutputFilterByType DEFLATE image/x-icon
  AddOutputFilterByType DEFLATE text/css
  AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
  AddOutputFilterByType DEFLATE text/javascript
  AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain
  AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml
  # Remove browser bugs (only needed for really old browsers)
  BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
  BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
  BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
  Header append Vary User-Agent
</IfModule>
#Gzip
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/text text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript application/javascript
</ifmodule>
#End Gzip
## EXPIRES CACHING ##
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/gif "access plus 1 year"
ExpiresByType image/png "access plus 1 year"
ExpiresByType text/css "access plus 1 month"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 2 month"
ExpiresByType text/javascript "access plus 2 month"
ExpiresByType application/javascript "access plus 2 month"
ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month"
ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month"
ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"
ExpiresByType image/icon "access plus 12 month"
ExpiresByType application/x-ico "access plus 12 month"
ExpiresByType application/ico "access plus 12 month"
## EXPIRES CACHING ##
<IfModule mod_headers.c>
    <FilesMatch "\.(bmp|css|flv|gif|ico|jpg|jpeg|js|pdf|png|svg|swf|tif|tiff)$">
        Header set Last-Modified "Tue, 31 Aug 2010 00:00:00 GMT"
    </FilesMatch>
</IfModule>
# BEGIN Turn ETags Off
<ifModule mod_headers.c>
  Header unset ETag
</ifModule>
FileETag None
# END Turn ETags Off
# BEGIN Remove Last-Modified Header
<ifModule mod_headers.c>
  Header unset Last-Modified
</ifModule>
# END Remove Last-Modified Header
Header unset Last-Modified
# to protect wp-config.php
<Files wp-config.php>
order allow,deny
deny from all
</Files>
# to protect the .htaccess file itself:
<Files .htaccess>
order deny,allow
deny from all
</Files>

<Files admin-ajax.php>
    Order allow,deny
    Allow from all
    Satisfy any
</Files>

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

درود مجدد

 

فعلا به این تغییرش بدید اگر مورد هات لینک درست شد باید دید مشکل از کدوم کد فایل htaccess اصلی هست.

# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress

 

ویرایش شده توسط naghmesara

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 5 ساعت قبل، naghmesara گفته است :

درود مجدد

 

فعلا به این تغییرش بدید اگر مورد هات لینک درست شد باید دید مشکل از کدوم کد فایل htaccess اصلی هست.


# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress

 

همه کدارو  غیر از کد بالایی به صورت تستی برداشتم ولی درست نشد.

احتمالا اگه بدونیم که عکس 

http://www.acgih.ir/hotlink.jpg

 از کجا فراخوانی میشه و کدشو برداری درست میشه. ولی من هرچی فک میکنم غیر از htaccess برای هات لینک کدی را به فایل های دیگر اضافه نکردم.

الان هم که در سی پنل نگا کردم هات لینک غیرفعال است وهیچ کدی از اون داخل htaccess نیست پس قاعدتا باید هات لینک کار نکنه.

پشتیبان هاست هم میگه با هزینه برات اوکی میکنن. هر چی میگی میگه هزینه میگیرم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

خب این آدرس شما یعنی داخل پوشه ها نیست

پس باید داخل پوشه www یا همون روت باشه، من اینطور شنیدم، یه نگاهی بندازید

ویرایش شده توسط HONARDAD

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 25 دقیقه قبل، HONARDAD گفته است :

خب این آدرس شما یعنی داخل پوشه ها نیست

پس باید داخل پوشه www یا همون روت باشه، من اینطور شنیدم، یه نگاهی بندازید

عکسش که داخل روت است ولی عکسم حذف میکنی باز خطای 404 برای عکس میده و مشکل با خذف عکس حل نمیشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...