dastjerdisf 3 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 با سلام من افزونهyoast رو نصب کردم یک اعلان داده که صفحه اصلی شما نمی تواند ایندکس شود و این برای سئو بد است برای رفع این مشکل باید چی کار کرد ممنون میشم به طور واضح و کامل پاسخ بدید لینک به ارسال
naghmesara 315 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 سلام و درود آدرس سایتتون رو قرار بدید. لینک به ارسال
dastjerdisf 3 ارسال شده در تیر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 www.hushmandyar.ir در ضمن راه حلی برای مشکلات سئو سایتم بگید لینک به ارسال
dastjerdisf 3 ارسال شده در تیر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 کسی نیست جواب این سئوال بالا رو به من بده لینک به ارسال
naghmesara 315 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 سلام و درود صفحه اصلی سایتتون ایندکس شده تو گوگل. لینک به ارسال
dastjerdisf 3 ارسال شده در تیر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 پس چرا افزونه yoast میگشه ایندکس نشده لینک به ارسال
naghmesara 315 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 درود مجدد با سرچ کردن این عبارت زیر توی گوگل site:http://www.hushmandyar.ir/ صفحه اول سایتتون رو میبینید که در نتایج گوگل هست. نقل قول پس چرا افزونه yoast میگشه ایندکس نشده یه عکس از پیامی که میده بگیرید. لینک به ارسال
dastjerdisf 3 ارسال شده در تیر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 الان می فرستم یک لحظه صبر کنید لینک به ارسال
naghmesara 315 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 سلام و درود در هم اکنون، dastjerdisf گفته است : این هم عکس اش اینو بیخیالش بشید این مربوط به گوگل نمیشه مربوط به سایت onPage هست که به تازگی تغییر برند داده و شده Ryte. میتونید از گزینه "سئو" سپس گزینه "پیشخوان" و سپس تب "قابلیت ها" بخش "OnPage.org" رو بر روی "غیر فعال شده" قرار بدید. موفق باشید لینک به ارسال
dastjerdisf 3 ارسال شده در تیر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 یعنی سئوی سایت من هیچ ایرادی نداره لطفا میشه راه حلی برای مشکلات پیش آمده در سایت های بررسی انلاین سایتم مبنی برا این که تگhead پیدا نشد و... بگید با تشکر از سایتsitecheckup.ir استفاده کرده ام ولی سایت های دیگه هم این پیغام ها رو میده لینک به ارسال
naghmesara 315 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 درود مجدد والا سایتتون که تگ head داره من نمیدونم این ابزارهای بررسی سئو این نتایج رو واقعا از کجا در میارن . لینک به ارسال
dastjerdisf 3 ارسال شده در تیر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 حالا می خوام ببینم سئوی سایتم در چه وضعیتی هستش لینک به ارسال
naghmesara 315 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 درود مجدد توی این مطلب شما اومدید یه برچسب نوشتید و با ویرگول فارسی یه سری کلمه رو از هم جدا کردید در حالی که این اشتباهه باید با ویرگول انگلیسی واژه ها رو از هم جدا کنید که هر واژه بشه یه برچسب. لینک به ارسال
daniel3380 0 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 سلام برای منهم صفحه اصلی نمیتواند برای موتور های جستجو ایندکس شود این مشکل پیش اومده ادرس سایت من softmaniger.ir لینک به ارسال
daniel3380 0 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 لطفا جواب من هم بدید لینک به ارسال
نوین ادمین 3860 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 سایت شما هم ایندکس شده . مشکلی در این خصوص نبود . لینک به ارسال
nimahz76 2 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 برای اینکه چک کنین ببینین سایتتون ایندکس شده یا نه، داخل سرچ باکس گوگل عبارت زیر رو سرچ کنین : site:http://example.com تمام صفحاتی که از سایت شما ایندکس شده رو براتون میاره لینک به ارسال
chraghi 2 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 اگه هر کدوم از صفحات ایندکس نمیشه باید برید وب مستر و اونجا به صورت دستی ایندکس کنید . لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 در 2 دقیقه قبل، daniel3380 گفته است : چجوری مشکلتون رو مطرح کنید. لینک به ارسال
chraghi 2 ارسال شده در اردیبهشت 97 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 97 در در 5/13/2018 at 23:50، daniel3380 گفته است : چجوری بلدید چطور به وب مسترتون دسترسی پیدا کنید؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری