zhr.ataei 0 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 سلام و عرض ادب دوستان هاست رایگان رو از چه سایتی میتونم بگیریم که مطمئن باشه؟ امروز تعدادی از سایت ها رو چک کردم مثل اینکه ثبت نام هاست رایگان همشون دچار مشکله! ممنون از همه لینک به ارسال
naghmesara 315 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 سلام و درود فک میکنم بهترین هاست رایگان موجود برای گیگفا باشه. موفق باشید لینک به ارسال
farzad0 0 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 سلام ..مگه هاست رایگان هم داریم....در صورت بودن...ایا مشکلاتی خواهد داشت ؟؟؟ لینک به ارسال
msprogrammer 8 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 هیچ چیزی توی این دنیا بی دلیل رایگان نمیشه ریسک بالاییه که یه سایت خوب داشته باشی و بخوای روی هاست رایگان سوارش کنی . لینک به ارسال
sir1 512 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 اگه مسخوایین اصولی کار کنین هاست غیر رایگان و مناسب بگرین اگه میخوایین به صورت تست کار کنین بد نیست رایگان لینک به ارسال
farzad0 0 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 یعنی ریسک اش زیاده هاست رایگان ؟؟/ لینک به ارسال
naghmesara 315 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 سلام و درود در 23 دقیقه قبل، farzad0 گفته است : یعنی ریسک اش زیاده هاست رایگان ؟؟/ به علت اینکه بابت هاست رایگان مبلغی از شما گرفته نمیشه پس تضمینی هم برای کیفیت مناسب وجود ندارد. موفق باشید لینک به ارسال
HAMRAH 467 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 (ویرایش شده) سلام رایگان به درد نمیخوره، چون اسم خودش رو هم به دامنه اضافه می کنه هاست دیگه کم ترینش از ماهانه 3 هزار تومن هست برو بالا به نظرم یدونه معمولی ایران بگیرید ماهانه 10 تومن، فعلا کارتون رو راه میندازه، ظاهرا سایت شخصی و کم بازدید هست ویرایش شده تیر 96 توسط HONARDAD لینک به ارسال
modlebas 46 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 اگه برای تست میخواید سایت میزبان فا هاست رایگان میده تضمینی تر هم هست. لینک به ارسال
Fast-Learn 33 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 هاست رایگان بدرد نمیخوره هر کدوم ی بدی ای دارند. یخورده که باهاش کار کنید متوجه میشید. لینک به ارسال
farzad0 0 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 از کجا و از کدوم سایتها میشه هاست رایگان گرفت....و اینکه این جور هاستها که رایگان هستن که تضمینی هم برای کیفیت مناسب وجود نداره ...پس مزیت اشون چی هست ؟؟؟ لینک به ارسال
HAMRAH 467 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 در 9 دقیقه قبل، farzad0 گفته است : از کجا و از کدوم سایتها میشه هاست رایگان گرفت....و اینکه این جور هاستها که رایگان هستن که تضمینی هم برای کیفیت مناسب وجود نداره ...پس مزیت اشون چی هست ؟؟؟ من نمیدونم چه اسراری هست شما از هاست رایگان استفاده کنید؟! مزیتی ندارن، عین وبلاگ عمل میکنن، وقتی آدرس سایت خودش رو در ادامه دامنه میاره موقع بارگزاری سایت شما آدرس سایت اونم بارگزای میشه، در نتیجه رنکینک میگیره، بعد از طریق تبلیغات و یا خدماتی که میده درآمد میکنه، هاست رایگان کیفیت نداره که بخاد بخاطرش به زحمت بیفته پیشنهاد بنده همونی هست که در پست های قبلی عرض کردم 1 لینک به ارسال
Fast-Learn 33 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 در 1 ساعت قبل، farzad0 گفته است : از کجا و از کدوم سایتها میشه هاست رایگان گرفت....و اینکه این جور هاستها که رایگان هستن که تضمینی هم برای کیفیت مناسب وجود نداره ...پس مزیت اشون چی هست ؟؟؟ سلام. من پیشنهاد میکنم شما ی هاست رایگان تهیه کنید حدود یک هفته فقط باهاش کار کنید. بعد یک هفته خودتون میفهمید چه بدی هایی داره. مثلا xzn.ir دیگه معروف ترین هاست رایگانه. بین سایتای خارجی هم 000webhost.com بهترینشونه 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری