رفتن به مطلب
یونسی

مشکل در کد css در نوشته

پست های پیشنهاد شده

سلام من کد های html ,css رو داخل یک نوشته ای که در صفحه ای اصلی سایتم قرار میگیره نوشتم. ولی ریسپانسیو نیست. البته همینطوری هم فاصله شون جالب نیست.میشه بگید کجا مشکل دارم؟ولی نمیدونم الان کدها رو براتون بفرستم که نظر بدید یا ادرس سایتو که ببینید چه شکلی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 5 دقیقه قبل، mahtab گفته است :

سلام من کد های html ,css رو داخل یک نوشته ای که در صفحه ای اصلی سایتم قرار میگیره نوشتم. ولی ریسپانسیو نیست. البته همینطوری هم فاصله شون جالب نیست.میشه بگید کجا مشکل دارم؟ولی نمیدونم الان کدها رو براتون بفرستم که نظر بدید یا ادرس سایتو که ببینید چه شکلی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک صفحه  مورد نظر رو بدید.

ویرایش شده توسط Mirrajabi

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 31 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

لینک صفحه  مورد نظر رو بدید.

والله من ترسیدم آدرس سایتو بدم.میگن دارید تبلیغ میکنید. chinvad.ir 

توی صفحه اصلی بعد از اسلایدشو

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

 

.khadam li {
    float: right;
}
استایل بالارو پاک کنید و استایل پایین جایگزین استایل قبلی کنید. 
.khadam li {
    display: inline-block;
    margin: 40px;
}

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 2 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

 


.khadam li {
    float: right;
}
استایل بالارو پاک کنید و استایل پایین جایگزین استایل قبلی کنید. 
.khadam li {
    display: inline-block;
    margin: 40px;
}

 

ممنون از توضیحتون.میشه بفرمایید برای اینکه هدینگم فیکس بشه و با اسکرول کردن حرکت نکنه باید چکار کنم؟من position رو fixed قرار  دادم ولی تغییر نکرد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در در 7/9/2017 at 17:27، Mirrajabi گفته است :

خیلی ممنمون از راهنماییتون.مشکل اولم حل شد. ولی در مورد دومی من کدها رو داخل header.site-header قرار دادم ولی تغییری ایجاد نشد میشه بگید کجا باید کد ها رو قرار بدم؟.البته می دونید من هر تغییری توی فایل style.css قرار میدم انگار ثبت نمیشه حتی در حد تغییر دادن رنگ.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

خب استایل قبلی کجا گذاشتید که مشکلتون حل شد؟همونجا بزارید این استایل جدید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 10 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

خب استایل قبلی کجا گذاشتید که مشکلتون حل شد؟همونجا بزارید این استایل جدید.

من اون رو داخل یک نوشته قرار دادم نه توی خود قالب

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در ۱ ساعت قبل، mahtab گفته است :

وقتی یه تغییری یخوایم ایجاد کنیم به جز style.css نباید توی rtl.css هم اون کارو انجام بدیم؟

درستشه اینکه همه تغییرات تویه rtl.css انجام بشه. و اصلا style.css تغییر ندیم.

الان تغییرات برای منو تو rtl میزارید و استایل میاد ولی کار نمی کنه ؟ یا اصلا استایل نمیاد ؟

ویرایش شده توسط Mirrajabi

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 18 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

درستشه اینکه همه تغییرات تویه rtl.css انجام بشه. و اصلا style.css تغییر ندیم.

الان تغییرات برای منو تو rtl میزارید و استایل میاد ولی کار نمی کنه ؟ یا اصلا استایل نمیاد ؟

نه من توی style.css میزارم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 56 دقیقه قبل، mahtab گفته است :

الان rtl.css رو باز کردم ولی هیچ کدی نداشت. وکدی که شما گفتید داخلش قرار دادم بازم تغییری نکرد

این کد رو به rtl.css اضافه کنید. اگه جواب نداد به خود استایل اضافه کنید

header.site-header {
    position: static !important;
}

 

 

ویرایش شده توسط logomaster

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در در 7/10/2017 at 11:17، logomaster گفته است :

این کد رو به rtl.css اضافه کنید. اگه جواب نداد به خود استایل اضافه کنید


header.site-header {
    position: static !important;
}

 

 

ممنون از راهنماییتون ولی تغییری ایجاد نشد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 4 دقیقه قبل، mahtab گفته است :

ممنون از راهنماییتون ولی تغییری ایجاد نشد.

من الان دارم میبینم درسته که !!!!

کش مرورگر رو پاک کنید

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در در 7/10/2017 at 11:31، logomaster گفته است :

من الان دارم میبینم درسته که !!!!

کش مرورگر رو پاک کنید

 

ببخشید چطور کش مرورگر رو پاک کنم؟من الان این کدی که شما گفتید هم داخل rtl.ccs و هم style.css گداشتم توی جفتش باید باشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 دقیقه قبل، mahtab گفته است :

ببخشید چطور کش مرورگر رو پاک کنم؟من الان این کدی که شما گفتید هم داخل rtl.ccs و هم style.css گداشتم توی جفتش باید باشه؟

نه داخل یکی از فایل ها باشه کافیه... شما داخل همون rtl.css بذارید.

کش مرورگر رو با کلیدهای ترکیبی ctrl+shift+delete میتونید حذف کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در در 7/10/2017 at 11:37، logomaster گفته است :

نه داخل یکی از فایل ها باشه کافیه... شما داخل همون rtl.css بذارید.

کش مرورگر رو با کلیدهای ترکیبی ctrl+shift+delete میتونید حذف کنید.

من کاری که شما گفتید انجام دادم ولی هدرم فیکس نشده و فونتم عوض شد و لوگو هم رفت سمت چپ....

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 4 دقیقه قبل، mahtab گفته است :

من کاری که شما گفتید انجام دادم ولی هدرم فیکس نشده و فونتم عوض شد و لوگو هم رفت سمت چپ....

کد رو به هر  فایلی اضافه کردید ! حذف کنید ، بعد اعلام کنید من مجددا بررسی کنم

ویرایش شده توسط logomaster

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 8 دقیقه قبل، mahtab گفته است :

من کدها رو حذف کردم و قبلی ها رو جایگزین کردم.نمیدونم چرا باز لوگو سمت چپه

ببینید !! ظاهرا همه ش مشکل از کشه... احتمالا کدی که دوستمون @Mirrajabi برای فیکس کردن منو دادن درست بوده چون الان منوی شما کاملا فیکسه و با اسکرول حرکت نمیکنه.

برای اینکه لوگو بیاد سمت راست و منو بره سمت چپ ، کدهای زیر رو در rtl قرار بدید. برای ریلود صفحه هم از کلیدهای ترکیبی ctrl+f5 استفاده کنید تا نتیجه ی اعمال شده رو ببینید

.site-branding.main-logo {
    float: right;
}
.header-wrap .main-navigation {
    float: left;
}

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 2 دقیقه قبل، mahtab گفته است :

من کد های خود قالب رو جایگزین کردم نه کدهایی که خانم یا اقای mirrajabi دادن

میدونم ! منظور من کدی که برای فیکس منو قرار دادید بود. الان منوی شما فیکسه ، منو سمت چپ و لوگو سمت راسته ! بازم مشکلی وجود داره؟

ویرایش شده توسط logomaster

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بله یه مشکل دیگه هم دارم.البته ببخشید انقدر سوال میکنم و وقتتون رو گرفتم ولی توی سیستم من هدر فیکس شده ولی افتاده زیر همه یقسمت های صفحه لازم نیست بهش z-index بدم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...