frmz 64 ارسال شده در خرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 96 (ویرایش شده) سلام ویرایشگر دیداری سایتم بعد از آپدیت به نسخه 4.8 دیگه لود نشد از بخش آپدیت، بازنصب رو هم زدم و چند بار به نحو مختلف از جاهای مختلف چک کردم بکاپ گرفتم آوردم رو لوکال تا افزونه ها و قالب رو چک کنم ولی توی لوکال بدون هیچ تغییری ویرایشگر دیداری میاد علتش چی میتونه باشه؟ الان باید چیکار کنم؟؟؟ توی کنسول موزیلا هم این ارور رو داره ویرایش شده خرداد 96 توسط Fara-MarZ لینک به ارسال
chaishpish 7 ارسال شده در خرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 96 (ویرایش شده) در 5 ساعت قبل، Fara-MarZ گفته است : سلام ویرایشگر دیداری سایتم بعد از آپدیت به نسخه 4.8 دیگه لود نشد از بخش آپدیت، بازنصب رو هم زدم و چند بار به نحو مختلف از جاهای مختلف چک کردم بکاپ گرفتم آوردم رو لوکال تا افزونه ها و قالب رو چک کنم ولی توی لوکال بدون هیچ تغییری ویرایشگر دیداری میاد علتش چی میتونه باشه؟ الان باید چیکار کنم؟؟؟ توی کنسول موزیلا هم این ارور رو داره سلام خسته نباشید اول دونه دونه افزونه های غیر فعال کنید و چک کنید در خود هاست اگر کار نکرد یک بک آپ بگیرید فایل wp-config.php رو با ادیتور باز کنید کد زیر رو قبل از require_once قرار بدید define('CONCATENATE_SCRIPTS', false ); افزونهی tinymce-advancedرو هم نصب و فعال کنید . در آخر هم افزونهی CKEditor نصب کنید. موفق باشید ویرایش شده خرداد 96 توسط chaishpish 1 لینک به ارسال
frmz 64 ارسال شده در خرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 96 در 34 دقیقه قبل، chaishpish گفته است : سلام خسته نباشید اول دونه دونه افزونه های غیر فعال کنید و چک کنید در خود هاست اگر کار نکرد یک بک آپ بگیرید فایل wp-config.php رو با ادیتور باز کنید کد زیر رو قبل از require_once قرار بدید define('CONCATENATE_SCRIPTS', false ); افزونهی tinymce-advancedرو هم نصب و فعال کنید . در آخر هم افزونهی CKEditor نصب کنید. موفق باشید امکان تداخل افزونه ای نیست چون در لوکال کار میکنن و اگر میشد میکردم چون اطلاعات مهمی دارن که میپره نمیشه روی هاست غیرفعال کرد کد کانفیگ هم جواب نداده افزونه رو تست نکردم تمایلی به نصب افزونه ندارم ولی اگر راهی پیدا نکردم ناچار تست میزنم ممنون از اینکه وقت گذاشتید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری