021 4 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 سلاممن یه قالبی طراحی و کدنویسی کردم که توی چند مورد به مشکلهای بزرگی برخوردم . یکی از ارورها توی wp_debug هست. هر کاری میکنم این ارور رفع نمیشه :Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\personal\wp-admin\includes\template.php on line 871البته وقتی متا باکس واسه بخش post-formats اضافه کردم به وجود اومد .* فایلهای مربوطه رو پیوست کردم .وقتی هم که توی functions کدهای زیر رو پاک میکنم ارور از بین میره :require ( get_template_directory() . '/includes/theme-pagemeta.php' );require ( get_template_directory() . '/includes/theme-postmeta.php' );میخواستم اگه میشه کمکم کنید تا این خطارو از بین ببرم .post_page_meta_boxes.zip لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 سلامبه انجمن خوش اومدین دوست عزیزیک بخشی داره خروجی خالی میفرسته. این خطا هست یا فقط در دیباگ میاد؟بنظر کد از پوسته eyebo هست. درسته یا خودتون نوشتید؟ 3 لینک به ارسال
021 4 ارسال شده در دی 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 سلام ممنوناین خطا فقط وقتی دیباگ روشنه ظاهر میشه . در حالت عادی هیچ خطایی نداره .. چون این اولین قالبیه که کدنویسی میکنم و زیاد در زمینه وردپرس حرفه ای نیستم مجبورا این قسمتو از یه قالب دیگه "Garnish" کپی کردم . لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 پس این فقط اخطار هست و خطا نیست. اینها مشکل خاصی ندارن. لینک به ارسال
021 4 ارسال شده در دی 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 حالا راهی هست که بشه این اخطار رو برطرف کرد. راستی من با اخطار Undefined index هم زیاد مواجه میشم . میشه بگید معنی و مفهومش کلا چیه ؟مثال : Notice: Undefined index: priority in C:\xampp\htdocs\personal\wp-content\themes\aaa\lib\func.php on line 149 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 1-این بدین معناست که شما در حال تلاش برای دسترسی به چیزی است که وجود نداردمعمولا برای آبجکتها بوجود میادباید قبلش از تابع is_object کمک بگیریدیا بررسی کنید مقدار داشته باشدمشکل دوم: تابع issethttp://notesofgenius.com/how-fix-php-notice-undefined-index/ 2 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 باید خروجی ها رو بررسی کنید که کدوم خالی هست. مخصوصا در بخش فیلترها.اخطار دوم هم باز بستگی به دریافتی و خروجی توابع شما داره. الان در فراخوانی ایندکس مشکل داره و شناسایی نمیشه. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری