نوین ادمین 3860 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 میخواستم بدونم برچسب هایی که برای مطلب انتخاب میکنیم بهتره لینک دار باشه یا بدون لینک ؟در جایی خوندم گذاشتن برچسب با لینک سبب افزایش تعداد لینک های صفحه میشه و بهتره فقط برای استفاده به عنوان کلمه کلیدی بصورت بدون لینک قرارش بدیم . لینک به ارسال
majid.azizzadeh 81 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 بستگی داره تو صفحه ای که تگ هارو قرار میدی کلا چند تا لینک وجود دارد . اگر کمه تگ با لینک مشکل نداره اما اگر زیاده که نزاری بهتره ! 2 لینک به ارسال
نوین ادمین 3860 ارسال شده در اردیبهشت 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 با توجه به سایت من که دسته بندی ها تعداد زیادی لینک به خودش اختصاص داده چی ؟ توی ایندکس مشکلی براش پیش نمیاد ؟ لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 برچسبها اصولا باید لینکدار باشن 3 لینک به ارسال
majid.azizzadeh 81 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 برچسب ها رو لینکدار قرار میدن تا کمک باشه برای کم کردن حجم جستجو و کم کردن فشار به سرور. 1 لینک به ارسال
محسن غیاثی 1853 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 لینکدار باشن و nofollow 3 لینک به ارسال
namakpash 89 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 لینکدار باشن و nofollowچرا خیلی ها میگن که تگ ها به درد نمیخوره یا میگن no follow کنین؟در حالی که خیلی از ایندکس ها و مخاطبین سایت از طریق همین تگ ها میان؟ 2 لینک به ارسال
مرتضی نظری 4182 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 به نظر من هم لينك دار باشه.. 3 لینک به ارسال
Ali 143 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 به ادامه گفته های دوستان...سعی کنید هم برچسپ و هم keyword وارد کنید، هر دو مفید خواهید بودنکته ای که قابل ذکره اینه که از روش keyword stuff ( یعنی کلمات کلیدی نا مرتبط به نوشته) استفاده نکنید که مضرهو بهتره که برچسپ ها و keyword ها از 10-7 تا تجاوز نکنه ( کم بنویسید ولی مفید) چون تاثیرش روی سایر برچسپ ها و کیورد ها کم میشه و درنتیجه سودی کمتری میرسونه و در مواردی ضرر...موفق باشید. 7 لینک به ارسال
iran 375 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 لینکدار باشن و nofollowمن این حرف شما رو تایید نمی کنملینک دار باشن اما نوفولو باشه باعث می شه که تگ ها اصلا ایندکس نشن مگر اینکه با سایت مپ ایندکس کنی لینک به ارسال
SEOmoz 350 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 چرا خیلی ها میگن که تگ ها به درد نمیخوره یا میگن no follow کنین؟در حالی که خیلی از ایندکس ها و مخاطبین سایت از طریق همین تگ ها میان؟ چون تگ ها ایجاد Duplicate Content میکنند و این خیلی بد هستهدف از ایجاد تگ ها این بوده که شما اسپایدر و بازدید کننده را بهتر در سایت هدایت کنید نه این که با ایندکس کردن تگ های زیاد به هر روشی شده بازدید بگیرید 3 لینک به ارسال
SEOmoz 350 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 من این حرف شما رو تایید نمی کنملینک دار باشن اما نوفولو باشه باعث می شه که تگ ها اصلا ایندکس نشن مگر اینکه با سایت مپ ایندکس کنیNofollow باعث نمیشه که ایندکس نشود بلکه Noindex اینکارو میکنه هدف هم اینه که کلا تگ ها ایندکس نشوند که بازدید شما با تگ کاملا بی هدف هست و با بازدید هدفمند در یک راستا نیستدر بالا هم دلیل دیگری برای ایندکس نشدن گفتم 4 لینک به ارسال
iran 375 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 (ویرایش شده) Nofollow باعث نمیشه که ایندکس نشود بلکه Noindex اینکارو میکنههدف هم اینه که کلا تگ ها ایندکس نشوند که بازدید شما با تگ کاملا بی هدف هست و با بازدید هدفمند در یک راستا نیستدر بالا هم دلیل دیگری برای ایندکس نشدن گفتمNofollow باعث می شه که موتور از رفتن به این لینک صرف نظر کنه که این کار اصلا منطقی نیستدر ضمن تگ ها بهتر هست که ایندکس بشوندالبته باید سعی کرد کمترین تگ رو زد البته با مربوط ترین عنوان اونوقت می شه به وجود جادویی تگ پی برد ویرایش شده خرداد 91 توسط iran 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری