z.sabet 5 ارسال شده در اردیبهشت 96 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام وقتتون بخیر قالب سایتم بعد از بروزرسانی وردپرس و قالب دیگه آیکن ها رو نمایش نمیده! چطور میتونم مشکل رو برطرف کنم؟ لینک به ارسال
Rezanejad 27 ارسال شده در خرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 96 سلام این موضوع به دلیل تداخل کلاس ها یا آی دی های قالب و پلاگین و یا حتی تغییر اسم کلاس ها یا آی دی های جدید قالب می باشد لینک به ارسال
z.sabet 5 ارسال شده در خرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 96 چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد؟ قالب قدیمم رو بازگردانی کردم ولی مشکل آیکن هام برطرف نشد! ظاهرا مشکلم از آپدیت وردپرس هست! ممنون میشم راهنمایی ام کنید! لینک به ارسال
Mehr@ban 122 ارسال شده در خرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 96 آدرس سایتتون رو بذارین تا دوستان بهتر کمک کنند لینک به ارسال
Rezanejad 27 ارسال شده در خرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 96 سلام.در تایید پست جناب مهربان،آدرس سایتتون رو بدید لینک به ارسال
Rezanejad 27 ارسال شده در خرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 96 باید به کلاس ها و آی دی های وردپرس و قالب خودتون نگاه کنید.در قالب قدیمی،هیچ وقت استایل رو تغییر ندادید? لینک به ارسال
z.sabet 5 ارسال شده در تیر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 (ویرایش شده) به طور اتفاقی برای آزاد شدن فضای سرورم ، حدود 300 مگ حجم فایل trash بود پاک کردم اسلاید و ایکن هام به غیر از آیکن های صفحه اصلی ام درست شد!!!و آیکن های نسخه ریسپانسیو موبایل که شده حروف ژاپنی هم درست نشد! چرا شو نمیدونم! به نظر شما چرا بایدtrash روی عملکرد قالب تاثیر بذاره! من فقط قالب های قدیمی رو پاک کرده بودم به خاطر آپدیت که حجمشون رو زده بود 4 kb ولی عملا 300 مگ اشغال کرده بودن! شرمنده آدرس سایت رو روم نمیشه بذارم میترسم آبروم بره که اینطوری شده و نمیدونم چشه! ویرایش شده تیر 96 توسط z.sabet لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری