xboby 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 96 (ویرایش شده) سلام، بسته آسان نصبی ورد پرس ؛ ..._QuickStart_... را در فولدر wpprj1 و از مسیر؛ Wamp > www > wpprj1 اکسترکت کردم و سپس در مرورگر فایر فاکس برای نصب نوشتم: localhost/wpprj1/installation که صفحه ی ؛ ANGIE-Akeeba Next Generation Installer Engine v.4.6.0 باز شد و پس از انتخاب دکمه NEXT وارد صفحه زیر شدم و اطلاعات زیر را نوشتم: Restoration of site's main database Connection information Database type : MySQLi Database server host name : localhost User name : wpprj1 Password : 12345 Database name : wpprj1 ولی با انتخاب و زدن دکمه ی ؛ NEXT خطای زیر داده می شود: Database restoration An error occurred while restoring the database. The error message can be found below. Click on the × button at the top right of this dialog message to close it and return to the database restoration page. Unable to connect to the Database: Could not connect to MySQL. لطفا برای حل مشکل بالا راهنمایی ام بفرمایید. متشکرم ویرایش شده اردیبهشت 96 توسط xboby کلمه اشتباه لینک به ارسال
Rezanejad 27 ارسال شده در اردیبهشت 96 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام.از درستی اطلاعات وارد شده مطمین هستید؟چون ارور مربوط به عدم برقراری با دیتابیسه. لینک به ارسال
xboby 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام، بله تمامی اطلاعات درست وارد شده اند. لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 96 برای چه پوسته ای هست؟ لینک به ارسال
xboby 0 ارسال شده در خرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 96 با سلام و تشکر از پا سخ ها و راهنمایی اتان، مشکل فوق الذکر را با انجام مراحل زیر حل کردم، که شاید برای سایر کاربران تازه کار هم مفید باشد: 1- قبل از نوشتن ؛ localhost/wpprj1/installation در بروزر ،در phpmyadmin یک دیتابیس بنام؛wpprj1 ایجاد کردم و بعد،: 2- در صفحه ی ؛ Restoration of site's main database تغییرات زیر را در اطلاعات وارد شده دادم و اصلاح کردم: (یعنی،نام کاربری را root نوشتم و پسورد را هم خالی گذاشتم.) Connection information Database type : MySQLi Database server host name : localhost User name :root Password : Database name : wpprj1 متشکرم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری