ismael 2 ارسال شده در اردیبهشت 96 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 96 با سلام خدمت تمامی دوستان وردپرسی متاسفانه تازگی متوجه شدم که عنوان سایت و عنوان مطالب در نتایج گوگل به صورت چینی نمایش داده میشه لطفا اگر کسی چیزی میدونه در این رابطه راهنمایی کنه آدرس سایت من : تک لرن با تشکر لینک به ارسال
ismael 2 ارسال شده در اردیبهشت 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام ممنون از پاسختون چطوری اسکن کنم ؟ لینک به ارسال
ismael 2 ارسال شده در اردیبهشت 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 96 با سلام مشکل حل شد سایت از طریق یکی از افزونه ها هک شده بود که با بروزرسانی وردپرس و افزونه ها و بررسی هاستینگ سایت حل شد لینک به ارسال
aliali 8 ارسال شده در دی 96 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 96 سلام وقت دوستان بخیر من عنوان سایتم در جستجوی گوگل چینی شده میشه یه راهنمایی کنید. لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 96 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 96 1- بررسی و رفع هک 2- نصب مجدد وردپرس و متعلقاتش 3- حذف لینک های اضافه شده از طریق هک از طریق وبمستر گوگل لینک به ارسال
armimo98 0 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 آیا با استفاده از بکاپ هم رفع آن میسر است؟ در بکاپ دایرکت ادمینی که می دانم همه چی به درستی رفتار می کرد! لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 در 9 دقیقه قبل، armia.moradi گفته است : آیا با استفاده از بکاپ هم رفع آن میسر است؟ در صورتی که قبل از آلوده شدن سایت باشه، بله لینک به ارسال
armimo98 0 ارسال شده در مرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 01 در 31 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : در صورتی که قبل از آلوده شدن سایت باشه، بله ممنونم با فایل های درست ولی همچنان sitemap و robot.txt همچنان سایت را آلوده می کند؟ می دونید که کراول شدن چقد زمان می بره تا متوجه درست یا غلط بودن لینک ها بشم؟ چون تا حالا فقط چند صفحه چینی ایندکس شد و الان اصلاح کردم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری