z.sabet 5 ارسال شده در فروردین 96 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 سلام وقتتون بخیر کاربرانی با نقش مشترک مستقیما در سایتم ثبت نام میکنند بدون اینکه از قسمت ثبت نام مخصوص سایت عبور کنند!!!ا آیا سایت من هک شده؟ چطور میتونم جلوی این کاربران ناخواسته و عجیب رو بگیرم ؟ لطفا راهنمایی و کمکم کنید!! لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در فروردین 96 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 سلام افزونه کپچا نصب کنید. احتمال فرم داخل سایتتون زیاد دارید. 1 لینک به ارسال
z.sabet 5 ارسال شده در فروردین 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 ممنون از راهنمایی تون ، حتما استفاده میکنم! سایتم هک شده؟ چرا این کاربران از قسمت ثبت نام عبور نمیکنن؟ مستقیما در خود وردپرس میان و نقش مشترک هم به خودشون میدن؟ لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در فروردین 96 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 در ۱ ساعت قبل، z.sabet گفته است : ممنون از راهنمایی تون ، حتما استفاده میکنم! سایتم هک شده؟ چرا این کاربران از قسمت ثبت نام عبور نمیکنن؟ مستقیما در خود وردپرس میان و نقش مشترک هم به خودشون میدن؟ پوسته ای که نصب دارین رو از جای معتبر دانلود کردین؟ نال شده نیستش؟ افزونه ها چطور؟ داخل فایل function.php رو بررسی کنید ببینید کدی برای ایجاد کاربری قرار داده نشده باشه از اخرین نسخه وردپرس ایتفاده می کنید؟ لینک به ارسال
z.sabet 5 ارسال شده در فروردین 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 (ویرایش شده) پوسته و افزونه ها نال شده نیستند! پلاگین هارو هم از سایت وردپرس مستقیما دانلود کردم! فایل فانکشن رو جهت دریافت کمک و راهنمایی بیشتر ضمیمه کردم ! وردپرس 4.2.13 در حال اجرا است! مشکل از وردپرس هم هست؟ مشکل از قسمت ثبت نامی سایتم هست ؟با وجود اینکه اصلا از این قسمت ثبت نام نکردند!!!چون اگر استفاده کرده بودند که به خودشون نقش مشترک نمیدادن!!! لطفا راهنمایی ام کنید! function.docx ویرایش شده فروردین 96 توسط z.sabet لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در فروردین 96 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 در ۱ ساعت قبل، z.sabet گفته است : پوسته و افزونه ها نال شده نیستند! پلاگین هارو هم از سایت وردپرس مستقیما دانلود کردم! فایل فانکشن رو جهت دریافت کمک و راهنمایی بیشتر ضمیمه کردم ! وردپرس 4.2.13 در حال اجرا است! مشکل از وردپرس هم هست؟ مشکل از قسمت ثبت نامی سایتم هست ؟با وجود اینکه اصلا از این قسمت ثبت نام نکردند!!!چون اگر استفاده کرده بودند که به خودشون نقش مشترک نمیدادن!!! لطفا راهنمایی ام کنید! function.docx خب برادر الان 4.7.3 هست کلی باگ داره نسخه های قبل بروز رسانی کنید:| لینک به ارسال
z.sabet 5 ارسال شده در فروردین 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 (ویرایش شده) بروزرسانی کردم! قسمت ثبت نام سایت رو برداشتم ولی همچنان کاربران ناشناخته ناخواسته ثبت نام میکنند!! پس کپچا هم پاسخگوی مشکل من نمیتونه باشه! ویرایش شده فروردین 96 توسط z.sabet لینک به ارسال
z.sabet 5 ارسال شده در فروردین 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 بعد از بروزرسانی هم همچنان ثبت نام کاربر دارم؟ لینک ثبت نام و ورود رو برداشتم! وردپرس رو هم بروزرسانی کردم! دیگه چکار میتونم بکنم!!!!!!! لطفا کمک و راهنمایی ام کنید!!! لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در فروردین 96 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 احتمالا یک مشکل امنیتی داخل قالب شما وجود داره. باید خط به خط فایل های قالب رو بررسی کنید. لینک به ارسال
neda411 248 ارسال شده در فروردین 96 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 اگر افزونه userpro استفاده میکنید بخاطر این افزونه است نه هک شدین و نه چیز دیگری متاسفانه اکثر سایت ها از یکجا نال شده را گرفتند و منتظر میکنند و همه اونها همین مشکل را دارند که به سادگی قابل رفع می باشد لینک به ارسال
z.sabet 5 ارسال شده در اردیبهشت 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 96 وقت بخیر قالب رو هم بروزرسانی کردم ولی همچنان کاربر ناشناخته ثبت نام میکنه ! نه قالب و نه پلاگین هام نال شده نیستند وگرنه دوباره درخواست راهنمایی نمیکردم! دیگه چکار میتونم بکنم! لطفا راهنمایی ام کنید نقل قول لینک به ارسال
z.sabet 5 ارسال شده در اردیبهشت 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 96 (ویرایش شده) اگه من یه کلمه تجاری بنویسم سریع بایگانی میشم ولی موقع راهنمایی....... !!!!!!! فقط از دیروز تا حالا 45 تا کاربر ثبت نامی داشتم چکار کنم!!1! یعنی هیچ کس بلد نیست منو راهنمایی کنه!!!!؟؟؟؟ ویرایش شده اردیبهشت 96 توسط z.sabet لینک به ارسال
z.sabet 5 ارسال شده در اردیبهشت 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 96 (ویرایش شده) از قسمت visitors سی پنل ip های مزاحم مستقیما وارد لینک های زیر شدن: /wp-login.php?checkemail=registered /wp-login.php?action=register /wp-content/plugins/formcraft/file-upload/server/content/index.php چطور میتونم جلوی ورودشون رو از این دو مسیر بگیرم؟؟؟؟؟؟؟ تغییر آدرس wp-login از چه راهی بهتره؟ و اگر تغییر بدم برای پلاگین ثبت نامی و قالب سایت مشکلی پیش نمیاد؟ و یه راه ورود دیگه هم هست مثل Wp-admin چطور اینم امن کنم؟ که به پلاگین ثبت نام مشکلی پیش نیاد؟ برای دومی نظری ندارم لطفا راهنمایی ام کنید! ویرایش شده اردیبهشت 96 توسط z.sabet لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری