z.sabet 5 ارسال شده در فروردین 96 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 سلام وقتتون بخیر اخیرا کاربران با اسامی عجیبی در سایتم ثبت نام میکنن و به خودشون هم نقش مدیر یا مشترک میدهند!!! برای ثبت نام کاربران از افزونه اوریجینال userpro استفاده میکنم ولی کاربران ثبت نامی هیچکدام در قسمت ثبت نامی های userpro نیستند و مستقیم در قسمت کاربران وردپرس هستند!!! به نظر شما اساتید مشکل چیه؟ و چطور میتونم مشکل رو برطرف کنم؟؟؟ آیا سایتم حک شده؟ لینک به ارسال
neda411 248 ارسال شده در فروردین 96 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 در ۱ ساعت قبل، z.sabet گفته است : سلام وقتتون بخیر اخیرا کاربران با اسامی عجیبی در سایتم ثبت نام میکنن و به خودشون هم نقش مدیر یا مشترک میدهند!!! برای ثبت نام کاربران از افزونه اوریجینال userpro استفاده میکنم ولی کاربران ثبت نامی هیچکدام در قسمت ثبت نامی های userpro نیستند و مستقیم در قسمت کاربران وردپرس هستند!!! به نظر شما اساتید مشکل چیه؟ و چطور میتونم مشکل رو برطرف کنم؟؟؟ آیا سایتم حک شده؟ خیر دوست عزیز هک نشدید شما دارید از پلاگین نال شده یوزرپرو استفاده میکنید و چند کاربر از طریق این افزونه به سایت شما اضافه میشوند که هر زمان دلشون بخواد میتوانند بیایند به سایتتون برای رفعش بهم دسترسی را پی وی کنید لینک به ارسال
z.sabet 5 ارسال شده در فروردین 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 نهههههههههههه!!! همونطور که ذکر کردم از پلاگین اوریجینال خریداری شده از Envanto market استفاده میکنم لینک به ارسال
مهدی 1668 ارسال شده در فروردین 96 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 سلام لطفا قوانین انجمن رو بخونید نقل قول 14- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است. بایگانی شد. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده