Mehrshad.Darzi 2 ارسال شده در فروردین 96 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 96 با سلام بنده بدنبال نوشتن یک کوئری برای کلای WP_USER_QUERY بودم و میخوام توی تمامی فیلد های کاربر چه در جدول user و چه در جدول user_meta هایی که خودم ساختم سرچ کنه این هم کدی که ایجاد کردم : $arg = array(); $arg['orderby'] = 'ID'; $arg['order'] = 'DESC'; $arg['role__not_in'] = array('subscriber'); //,'superadmin' $arg['search'] = '*'.$search.'*'; $arg['meta_query'] = array( 'relation' => 'OR', array('key' => $wpdb->prefix.'capabilities', 'value' => $search, 'compare' => 'LIKE'), array('key' => 'first_name', 'value' => $search, 'compare' => 'LIKE'), array('key' => 'last_name', 'value' => $search, 'compare' => 'LIKE'), array('key' => 'description', 'value' => $search, 'compare' => 'LIKE'), array('key' => 'address', 'value' => $search, 'compare' => 'LIKE'), array('key' => 'mobile', 'value' => $search, 'compare' => '='), array('key' => 'codemeli', 'value' => $search, 'compare' => '='), ); $wp_search_query = new WP_User_Query($arg); خوب مشکل بنده این هست که دو تا آرگومان search و متاها با هم کار نمیکنن یعنی در سرچ بالا اگر شخص ایمیل کاربر یا آدرس سایت کاربر رو وارد کنه هیچ نتیجه ای به ما نمیده راه حل چیست لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری