dyvid 0 ارسال شده در اسفند 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 (ویرایش شده) سلام ببخشيد من افزونه amp رو نصب كردم منتهي الان پاك كردم ولي متاسفانه الان با صفحات ايندكس شده در حالت amp مواجه هستم چجوري ميتونم اين صفحات رو كه كش شدن از اين حالت خارج كنم تشكر ویرایش شده اسفند 95 توسط dyvid نقل قول لینک به ارسال
MVahedi 148 ارسال شده در اسفند 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 چرا افزونه ی به این خوبی و مهمی رو پاک کردین واقعا؟! از چه افزونه ای برای کش استفاده می کنید؟ 1 نقل قول لینک به ارسال
dyvid 0 ارسال شده در اسفند 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 (ویرایش شده) خب فقط به خاطر اينكه تمام محتوايي كه ممكن بود نياز بشه رو نشون نمي داد الان كلي صفحه 404 دارم! از افزونه هم براي كش استفاده نميكنم خود گوگل كش كرده! ویرایش شده اسفند 95 توسط dyvid نقل قول لینک به ارسال
danesh-ju 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام منم این مشکلو دارم لطفا یه نفر جواب بده. یه توضیح واسه پاک کردن کش گوگل amp بدید. وقتی توی گوگل می زنم با گوشی: درس پژوهی دوم ابتدایی اولین لینک یعنی https://danesh-ju.com منم که amp cache کرده. در صورتی که من افزونه amp رو پاک کردم. چجوری این کشارو پاک کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در اردیبهشت 96 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 96 (ویرایش شده) https://developers.google.com/amp/cache/update-ping#remove-amp-content باید پروکسی داشته باشید. اگه سختتونو روشی که برای ارسال پایین پیشنهاد دادم رو انجام بدین گوگل خودش به مرور حذف می کنه ویرایش شده اردیبهشت 96 توسط 4M!R نقل قول لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در اردیبهشت 96 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 96 در در 2/24/2017 at 06:24، dyvid گفته است : خب فقط به خاطر اينكه تمام محتوايي كه ممكن بود نياز بشه رو نشون نمي داد الان كلي صفحه 404 دارم! از افزونه هم براي كش استفاده نميكنم خود گوگل كش كرده! خب ادرس با amp رو به بدون amp ریدایرکت کن اگه آشنایی ندارین با من در تماس باشید نقل قول لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در اردیبهشت 96 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 96 در در 2/24/2017 at 01:34، MVahedi گفته است : چرا افزونه ی به این خوبی و مهمی رو پاک کردین واقعا؟! از چه افزونه ای برای کش استفاده می کنید؟ جناب واحدی گوگل با پروژه amp به نوعی ترافیک سایتارو دزدیده و خیلی ها ناراضی هستن حالا این دوستمون گفته کامل نشون نمیده میشد قالب پیش فرض رو ویرایش کرد نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .