maral_hamidi 82 ارسال شده در اسفند 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 سلام دوستان.. توی وردپرس یکی از سایتام ویرایشگر دیداری رو نمایش نمیده و کلا رفته روی ویرایشگر بصورت Html یا همون متنی. قبل از اینکه این اتفاق بیفته هیچ بروزرسانی نداشتیم و هیچ افزونه جدیدی هم نصب نکردم. کارهایی هم که برای رفعش انجام دادم اینکه تو بخش شناسه چک کردم و تیک غیرفعال بودن ویرایشگر دیداری فعال نیست. افزونه TinyMCE Advanced و CKEditor for WordPress رو هم تست کردم. توی فایل wp-config.php هم از این کد define('CONCATENATE_SCRIPTS', false استفاده کردم. ولی متاسفانه همچنان مشکل وجود داره. حتی آخرین کاری که کردم وردپرس رو هم آپدیت کردم ولی ...... دوستانی که راهی یرای رفعش سراغ دارن لطفی کنن راهنمایی بدن. اینم عکسی از ویرایشگر دیداری من: لینک به ارسال
maral_hamidi 82 ارسال شده در اسفند 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 تمام روش ها رو تست کردم ولی مشکل رفع نمیشد. نمیدونم دلیل این مسئله چیه ولی تونستم با این کد که تو فانکشن استفاده کردم درستش کنم. add_filter('user_can_richedit' , create_function('' , 'return true;') , 50); 1 2 لینک به ارسال
rezacamp 0 ارسال شده در اسفند 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 98 در در 2/20/2017 at 07:42، maraljoon گفته است : تمام روش ها رو تست کردم ولی مشکل رفع نمیشد. نمیدونم دلیل این مسئله چیه ولی تونستم با این کد که تو فانکشن استفاده کردم درستش کنم. add_filter('user_can_richedit' , create_function('' , 'return true;') , 50); خدا امواتت رو بیامرزه تمام راه های دنیا رو رفتم همین جواب داد فقط به سختی پیدات کردم لینک به ارسال
mr_ardestani 0 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در در ۱۳۹۵/۱۲/۲ در 07:42، maraljoon گفته است : تمام روش ها رو تست کردم ولی مشکل رفع نمیشد. نمیدونم دلیل این مسئله چیه ولی تونستم با این کد که تو فانکشن استفاده کردم درستش کنم. add_filter('user_can_richedit' , create_function('' , 'return true;') , 50); خدا به خودت و خانوادت سلامتی بده. دمت گرم. لینک به ارسال
ali_k 0 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 در در ۱۴۰۰/۶/۲۰ در 09:16، mr_ardestani گفته است : خدا به خودت و خانوادت سلامتی بده. دمت گرم. منم با این مشکل رو به رو هستم لطفا کمک کنید لینک به ارسال
ali_k 0 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 در در ۱۳۹۸/۱۲/۱ در 20:08، rezacamp گفته است : منم با این مشکل رو به رو هستم لطفا کمک کنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری