yousefamini 1 ارسال شده در بهمن 95 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 سلام بنده نیاز به یک تابع شرطی دارم . بطور مثال ما در سایت سه تا دسته بندی داریم : 1.اخبار کامپیوتر 2 . اخبار موبایل 3 . اخبار وردپرس من میخام بطور مثال وقتی در دسته " اخبار کامپیوتر " هستم X رو نشون بده . و وقتی در دسته " اخبار موبایل " هستم Y رو نشون بده . وقتی هم در دسته " اخبار وردپرس " هستم Z رو نشون بده . متغیر های X و Y و Z رو خودم تغییر میدم بعدا . لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در بهمن 95 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 در 3 ساعت قبل، yousefamini گفته است : سلام بنده نیاز به یک تابع شرطی دارم . بطور مثال ما در سایت سه تا دسته بندی داریم : 1.اخبار کامپیوتر 2 . اخبار موبایل 3 . اخبار وردپرس من میخام بطور مثال وقتی در دسته " اخبار کامپیوتر " هستم X رو نشون بده . و وقتی در دسته " اخبار موبایل " هستم Y رو نشون بده . وقتی هم در دسته " اخبار وردپرس " هستم Z رو نشون بده . متغیر های X و Y و Z رو خودم تغییر میدم بعدا . لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر سلام دوست خوب شما میتوانید برای هر دسته بندی مد نظرتون از فایل category.php خاص خودش استفاده کنید برای اینکار باید به قالب فعال شده سایتتون چند تا فایل با نام های category-1.php , category-2.php , category-3.php توجه شود که اعداد 1 و 2 و 3 شماره آیدی دسته های مدنظرتون هستند (لازم به ذکر است میتوانید بجای آیدی دسته ها از نامک یا همان slug استفاده کنید مثلا category-computer.php , category-mobile.php , category-wordpress.php ) اینطوری دسته های مد نظر شما با اطلاعات و ظاهر منحصربفرد به نمایش در خواهند آمد امیدوارم که توضیحات کوتاه و مفید بوده باشند. برای اطلاعات بیشتر به لینک https://codex.wordpress.org/Category_Templates مراجعه نماید موفق باشید 1 لینک به ارسال
yousefamini 1 ارسال شده در بهمن 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 در در 2/16/2017 at 16:31، bestdata گفته است : سلام دوست خوب شما میتوانید برای هر دسته بندی مد نظرتون از فایل category.php خاص خودش استفاده کنید برای اینکار باید به قالب فعال شده سایتتون چند تا فایل با نام های category-1.php , category-2.php , category-3.php توجه شود که اعداد 1 و 2 و 3 شماره آیدی دسته های مدنظرتون هستند (لازم به ذکر است میتوانید بجای آیدی دسته ها از نامک یا همان slug استفاده کنید مثلا category-computer.php , category-mobile.php , category-wordpress.php ) اینطوری دسته های مد نظر شما با اطلاعات و ظاهر منحصربفرد به نمایش در خواهند آمد امیدوارم که توضیحات کوتاه و مفید بوده باشند. برای اطلاعات بیشتر به لینک https://codex.wordpress.org/Category_Templates مراجعه نماید موفق باشید با سلام مجدد ببینید اونی که شما میگید واسه دسته بندی اصلی category مطالب اصلی هست . بنده یه قالب وردپرسی املاک دارم . یه دسته جدا درست شده به نام املاک که در آن دسته بندی به نام cat_state هست . به لینک روبرو دقت بفرمایید :http://persianestate.com/state_cat/ejare در پنل مدیریتم هم وقتی روی دسته بندی املاک میرم لینک به صورت زیر میشه : http://persianestate.com/wp-admin/edit-tags.php?taxonomy=state_cat&post_type=state الان بنظر شما با این وضعیت چطوری میتونم برای هر دسته مشخصات جدا تعریف کنم ؟ با تشکر لینک به ارسال
yousefamini 1 ارسال شده در اسفند 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 سلام عرض ادب بنده یک سایت وردپرسی دارم که در آن یک custom_post_type جدید تعریف شده به نام state_cat تو حالت عادی اگر بخام برای دسته بندی ها تابع شرطی ایجاد کنم بصورت زیر میشه . <?php if(in_category(28)) : ?> نمایش اطلاعات زمانی که در دسته 28 هستم. <?php else : ?> نمایش اطلاعات زمانی که در دسته ای غیر از 28 هستم. <?php endif ; ?> ------------------------------------------------------------------- حالا من اگه بخوام برای دسته بندی جدیدی که تعریف کردم ( state_cat ) بخوام این تابع رو براش بزارم باید چکار کنم ؟ میشه راهنمایی کنید ؟ با تشکر لینک به ارسال
reza_yki 103 ارسال شده در اسفند 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۵/۱۱/۳۰ ه.ش. at 11:31، yousefamini گفته است : با سلام مجدد ببینید اونی که شما میگید واسه دسته بندی اصلی category مطالب اصلی هست . بنده یه قالب وردپرسی املاک دارم . یه دسته جدا درست شده به نام املاک که در آن دسته بندی به نام cat_state هست . به لینک روبرو دقت بفرمایید :http://persianestate.com/state_cat/ejare در پنل مدیریتم هم وقتی روی دسته بندی املاک میرم لینک به صورت زیر میشه : http://persianestate.com/wp-admin/edit-tags.php?taxonomy=state_cat&post_type=state الان بنظر شما با این وضعیت چطوری میتونم برای هر دسته مشخصات جدا تعریف کنم ؟ با تشکر سلام یه فایل php ایجاد کنید بعد اسمش رو به این شکل بنویسید : taxonomy-state_cat-ejare.php برای بقیه یک فایل جدید ایجاد کن به جای ejare نام دسته بعدی رو قرار بده ویرایش شده اسفند 95 توسط reza_yki لینک به ارسال
yousefamini 1 ارسال شده در اسفند 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 سلام مجدد بابت پاسخ دستت درد نکنه . ولی من میخوام خود فایل single-state.php برام تغییر کنه نه دسته بندیش . لینک به ارسال
reza_yki 103 ارسال شده در اسفند 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 در 19 دقیقه قبل، yousefamini گفته است : سلام مجدد بابت پاسخ دستت درد نکنه . ولی من میخوام خود فایل single-state.php برام تغییر کنه نه دسته بندیش . از این استفاده کنید <?php $terms = get_terms('my-taxonomy-name'); foreach ( $terms as $term ) { echo $term->slug.' '; } ?> لینک به ارسال
yousefamini 1 ارسال شده در اسفند 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 (ویرایش شده) داداش گلم ببخشید اینو میدونم . من میخام حالا توی دسته بندی state_cat که خودش شامل دسته بندی ejare و forosh میشه . محتویاتشو جدا کنم . یعنی پوسته ejare با پوسته forosh فرق کنه . مرسی ویرایش شده اسفند 95 توسط yousefamini مشکل تایپ لینک به ارسال
reza_yki 103 ارسال شده در اسفند 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 (ویرایش شده) کدی که من قرار دادم نام دسته جاری در صفحه رو میگه مثلا X کدی رو هم که من دادم به صورت زیر بنویسید: $terms = get_terms('state_cat'); foreach ( $terms as $term ) { $cat_slug = $term->slug; } خوب بعدش شما وقتی فهمیدی که الان در کدوم دسته هستی در فایل خودت همین کد خودتون رو قرار بدید <?php if(in_category($cat_slug)) : ?> نمایش اطلاعات زمانی که در دسته x هستم. <?php else : ?> نمایش اطلاعات زمانی که در دسته ای غیر از x هستم. <?php endif ; ?> ویرایش شده اسفند 95 توسط reza_yki لینک به ارسال
yousefamini 1 ارسال شده در اسفند 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 خب مشکل اینجاست این کد رو تشخص نمیده و همیشه else رو اجرا میکنه . id گزاشتم اسم هم گزاشتم . تشخیص نمیده . لینک به ارسال
yousefamini 1 ارسال شده در اسفند 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 در ۱ ساعت قبل، reza_yki گفته است : کدی که من قرار دادم نام دسته جاری در صفحه رو میگه مثلا X کدی رو هم که من دادم به صورت زیر بنویسید: $terms = get_terms('state_cat'); foreach ( $terms as $term ) { $cat_slug = $term->slug; } خوب بعدش شما وقتی فهمیدی که الان در کدوم دسته هستی در فایل خودت همین کد خودتون رو قرار بدید <?php if(in_category($cat_slug)) : ?> نمایش اطلاعات زمانی که در دسته x هستم. <?php else : ?> نمایش اطلاعات زمانی که در دسته ای غیر از x هستم. <?php endif ; ?> خب مشکل اینجاست این کد رو تشخص نمیده و همیشه else رو اجرا میکنه . id گزاشتم اسم هم گزاشتم . تشخیص نمیده . لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری