kambiz619 5 ارسال شده در بهمن 95 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 سلام دو هفته پیش وبسایت من هک شده بود و به هر حال مشکلش تا حدودی برطرف شد ولی هنوز یه اسکریپت مخرب در حال انتشار مطالب اسپم هست و متاسفانه نمیدونم چطور حذفش کنم گوگل وبمستر نیز دو باره اخطار داده در مورد هک و ویروسی بودن وبسایتم ممنون میشم اگه کسی راهکاری تجربه ای داره در میون بذاره . به تصویر دقت کنید 1 لینک به ارسال
مادرن هاستینگ 22 ارسال شده در خرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 96 در در ۱۳۹۵/۱۱/۲۴ ه.ش. at 19:26، kambiz619 گفته است : سلام دو هفته پیش وبسایت من هک شده بود و به هر حال مشکلش تا حدودی برطرف شد ولی هنوز یه اسکریپت مخرب در حال انتشار مطالب اسپم هست و متاسفانه نمیدونم چطور حذفش کنم گوگل وبمستر نیز دو باره اخطار داده در مورد هک و ویروسی بودن وبسایتم ممنون میشم اگه کسی راهکاری تجربه ای داره در میون بذاره . به تصویر دقت کنید درود بر شما دوست عزیز لطفا برید به همون ادرسی که میبینید و فایلی رو که آدرس داده رو حذفش کنین! یا اگر به هاستتون دستر سی دارین روش درخواست بدین افزونه های امنیتی نصب کنن برای اسکن و حذف فایلهای آلوده شده یا جلوگیری از آلوده شدن مجدد وبسایتتون کمپانی فراهم آورنده خدمات هاست در این مورد خیلی مهم هست! لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 96 به وبمستر خودتون برید میتونید از گوگل وبمستر تا حدود زیادی اینها رو مدیریت کنید. همچنین fetch as google هم فراموش نشه. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری