sky 0 ارسال شده در بهمن 95 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 سلام من یک پوسته جدید برای سایت نصب کردم بعد از نصب پوسته سایت مدام در حالت لود قرارداره و کامل باز نمیشه ولی قالب قبلی این مشکل رو نداشت لطفا راهنمایی کنید لینک به ارسال
تازه وارد 165 ارسال شده در بهمن 95 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 در 49 دقیقه قبل، gharibe گفته است : سلام من یک پوسته جدید برای سایت نصب کردم بعد از نصب پوسته سایت مدام در حالت لود قرارداره و کامل باز نمیشه ولی قالب قبلی این مشکل رو نداشت لطفا راهنمایی کنید سلام و عرض ادب . از طرف خودم و مدیران وردپرس پارسی ، ورودتون رو به جمع وردپرسی های این انجمن خوش آمد می گم . درخصوص مشکلی که فرمودید : اگه الانم قالب قبلی رو مجدد فعال کنید ، مشکلی که عنوان کردید وجود نداره و فقط و فقط با همین قالب جدیدتون این مشکل ایجاد میشه ؟ لطفا یکبار دیگه ، یک قالب ، بجز قالب جدیدتون رو ، روی سایت فعال کنید و نتیجه رو گزارش کنید . 1 لینک به ارسال
sky 0 ارسال شده در بهمن 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 سلام ممنون قالب دیگه ای نصب کردم سایتم بدون مشکل باز شد و حتی افزونه ای که با قالب قبلی فعال نشده بود فعال شد لینک به ارسال
sky 0 ارسال شده در بهمن 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 امکانی هست که با همین قالب کار کنم یا دیگه نباید نصبش کنم؟ لینک به ارسال
تازه وارد 165 ارسال شده در بهمن 95 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 در 20 ساعت قبل، gharibe گفته است : سلام ممنون قالب دیگه ای نصب کردم سایتم بدون مشکل باز شد و حتی افزونه ای که با قالب قبلی فعال نشده بود فعال شد طبق فرمایش شما و تست هایی که کردید ، پس مشکل به احتمال 99 درصد از قالبتونه و به اینترنت و هاستتون مربوط نیست ؛ اینجور مشکلات هم معمولا زمانی ایجاد میشه که به فرض ، قالب مورد استفاده ، باعث فراخوانی یک اسکریپت خاص بشه که لود رو سنگین کنه و یا اینکه کلا یک مشکل کلی در خود قالب باشه ، که اینجوری نمیشه به طور قطع گفت مشکل از چیه و باید خود قالب رو بررسی کرد . قالبتون از قالبهای رایگان هست یا پولی ؟ اگه رایگانه ، لطف کنید لینک دانلود قالب رو بدید تا بنده تستش کنم ، اگه هم رایگان نیست ، با فروشنده و سازنده ی خود قالب ، مشکلتون رو مطرح کنید ؛ ( لازم به ذکره که اگه از یک شرکت معتبر خرید کرده باشید ، اونها خودشون رو موظف میدونن که پاسختون رو بدن و مطمئنا اونجوری زودتر به نتیجه خواهید رسید . ) موفق باشید . لینک به ارسال
sky 0 ارسال شده در بهمن 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 بله رایگان بود Shohada[Baran-web.ir].zip لینک به ارسال
تازه وارد 165 ارسال شده در بهمن 95 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 در 54 دقیقه قبل، gharibe گفته است : بله رایگان بود Shohada[Baran-web.ir].zip دوست عزیز ، قالبی که لینکش رو دادید ، رایگان نیست و فقط توسط برخی سایتهای ایرونی مثله همین باران وب ، داره به رایگان عرضه میشه ؛ به همین خاطر اصلا توصیه نمیشه که از این مدل قالبها استفاده کنید ، چون هیچ تضمینی وجود نداره که داخل قالب ، کد مخرب و یا بک لینک های غیرمجاز و ... به کار برده نشده باشه . پس اگه به امنیت سایتتون اهمیت میدید و دوست ندارید که قالبتون یک قالب سرقتی باشه ، بهتره که یا استفاده از اون رو متوقف کنید و یا اینکه از طراح رسمیش و بصورت قانونی خریداری بفرمایید . طراح این قالب : " شرکت مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات ایده پردازان مهرگستر " هست که اگه تمایل داشتید بفرمایید تا لینک مستقیم معرفی این محصول رو هم خدمتتون بدم . موفق باشید و یا علی . 1 لینک به ارسال
sky 0 ارسال شده در بهمن 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 خیلی ممنون از راهنماییتون لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری