mohamadali 1 ارسال شده در بهمن 95 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 سلام دوستان عزیز خسته نباشید من به یه مشکل جالب خوردم تو واکنش گرایی تصاویر سایت من از کد واکنش گرایی استفاده کردم ولی بازم مشکل هست و درست نشده یعنی تو سایت تمام تصاویر واکنش گرا میشه بجز تصاویر پست ها نمیدونم چشه داخل استایل قالب کد های img { max-width: 100%; max-height: auto; -moz-box-sizing: border-box; -ms-box-sizing: border-box; -o-box-sizing: border-box; -webkit-box-sizing: border-box; box-sizing: border-box} و کد img { max-width: 100%; height: auto; } قرار دادم و تست کردم تمام عکس ها واکنش گرا میشه ولی عکس های مطالب هیچ تغییری نمیکنه ادرس سایت رو قرار میدم یه نگاه بکنید ممنون http://www.mashtidownload.ir/ لینک به ارسال
وردپرس فارسی 272 ارسال شده در بهمن 95 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 سلام .size-full { width: 100%; } لینک به ارسال
mohamadali 1 ارسال شده در بهمن 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 در ۱ ساعت قبل، وردپرس فارسی گفته است : سلام .size-full { width: 100%; } سلام قرار دادم هیچ تغییری نکرد بازم همون طوری هست لینک به ارسال
Mohammad_E 63 ارسال شده در بهمن 95 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 (ویرایش شده) سلام محمد علی کلاس زیر رو از داخل فایل css/autoptimize... .css پیدا کن، کد width: auto !important; رو اخرش قرار بده. .aligncenter, div.aligncenter { display: block; margin: 5px auto; width: auto !important; } بهتره کد زیر رو در فایل css. قرار بدی به این شکل: @media (min-width: 769px) { .aligncenter, div.aligncenter { display: block; margin: 5px auto; width: auto; } } که فقط تغییرات برای نسخه موبایل یا تبلت باشه ، نه نسخه ویندوز ویرایش شده بهمن 95 توسط Mohammad_E 1 لینک به ارسال
mohamadali 1 ارسال شده در بهمن 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 کد کار میکنه ممنون فقط الان سایز عکس ها خیلی بزرگ شد مشکل از چیه سایت رو ببینید متوجه میشید از سایز اصلی بزرگ تر شده عکس ها انگاری کشیدی عکس ها رو لینک به ارسال
Mohammad_E 63 ارسال شده در بهمن 95 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 البته که بزرگ شده ، شما باید تکه کد دوم رو در فایل css تون قرار بدید. @media (max-width: 769px) { .aligncenter, div.aligncenter { display: block; margin: 5px auto; width: auto; } } این تکه کد فقط تا رزولیشن حداکثر 769 پیکسل اعمال میشه (که مخصوص موبایل و تبلت هست). قبلی رو حذف کنید. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری