saeedsaeed 19 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 سلام من یه سایت دانلود نرم افزار دارم به اسم ۲۰ پاتوق سایت دانلود نرم افزار وسرگرمی ولی من همین اسم رو گذاشتم برای نام سایت ولی وقتی سایت رو باز میکنی اینجور نشون میده پاتوق سایت دانلود نرم افزار وسرگرمی 20 20 رو میاره آخر نشون میده نمیدونم چیکارش کنم تا درست بشه ادرس سایتم www.20patogh.com هست ممنون میشم راهنماییم کنیدیه سوال دیگه هم داشتم می خواستم بدون سایت آسان دانلود و ... چه جور توی winrar در قسمت comment تصویر میزارند مثل تصویر زیر لینک به ارسال
sajjadnajafi 568 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 سلام- جواب سوال اول: شما بیست رو آخر بنویسی، فکر میکنم درست بشه.جواب سوال دوم شما: هم به صورت دستی میشه نوشت و هم نرم افزار هایی در این زمینه وجود داره که با سرچ در گوگل میتونید پیدا کنید.. 5 لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 1- شما باید از وردپرس نسخه فارسی استفاده کنید.2- در خود Winrar این امکان وجود دارد. 5 لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در دی 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 1- شما باید از وردپرس نسخه فارسی استفاده کنید.2- در خود Winrar این امکان وجود دارد.وردپرس فارسی نصب هست لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 اون اسم سایت که شما میگید در کجا اینطور نمایش داده میشه؟ در بالای بخش آدرس بار مرورگر؟ 2 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 پاسخ 1:از راست به چپ کردن عنوان ( Title ) صفحات وب فارسی 3 لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در دی 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 اون اسم سایت که شما میگید در کجا اینطور نمایش داده میشه؟ در بالای بخش آدرس بار مرورگر؟بله همین جا هست لینک به ارسال
xiiiah 436 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 سلامبرای من که درست نمایش داده میشه!!مشکلات حل شده یا نه؟یکی از ساده ترین راهها برای اینگونه مشکلات حذف کردن فاصله بین 20 و متن فارسی است...... لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 پاسخ 1:از راست به چپ کردن عنوان ( Title ) صفحات وب فارسیمطلب عالی ای بود ممنونبله همین جا هستبه پیوندی که داده شده برید و بخونید جوابتون را می گیرید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری