amirali123 38 ارسال شده در بهمن 95 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 سلام و درود فراوان من وردپرس سایتمو آپدیت کردم ؛اما وقتی که آپدیت کردم پیشخوان صفحه سفید شد. بابررسی که روی ماژول ها کردم دیدم w3 cach اختلال ایجاد میکنه چندتا از فایل هاشو پیدا کردم و دستی پاک کردم اما حالا دسته مطلبم نمیاد نه داخل سایت نمایان میشه نه داخل پیشخوان الان کل فایل های وردپرس رو حذف کردم و دوباره نصب کردم حالا دسته بندی درست شده اما وقتی مطالب جدید میذارم کلمات کلیدی و بخش نظرات رو نمایش نمیده ،درحالی که در پست های قبلی نمایش میده. حالا چیکار کنم بنظرتون لینک به ارسال
amirali123 38 ارسال شده در بهمن 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 دوستان کسی نیست جواب بده؟ لینک به ارسال
logomaster 171 ارسال شده در بهمن 95 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 در 22 دقیقه قبل، amirali123 گفته است : دوستان کسی نیست جواب بده؟ سلام. یه بار تمام افزونه هارو غیرفعال کنید، ببینید درست میشه? لینک به ارسال
amirali123 38 ارسال شده در بهمن 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 در در 2/2/2017 at 15:39، logomaster گفته است : سلام. یه بار تمام افزونه هارو غیرفعال کنید، ببینید درست میشه? کلا فایل ها رو پاک کردم از نو بارگزاری کردم اما درست نشد لینک به ارسال
amirali123 38 ارسال شده در اسفند 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 میشه یکی از دوستان پاسخ بده لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری