mosi1672 1 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 سلام من سایتم روی ادرس public_html/test هستش که وقتی ادرس رو میزنم (http://bsbmu.ir/test/ ) سایت باز میکنه الان یه ساب دامین با این ادرس ساختم ihsc.bsbmu.ir و ادرس بالا رو از Document Root بهش دادم . ولی سایت بالا نمیاد مشکل چیه؟ لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 دوست عزیز وقتی ساب دامین ایجاد می کنی برفرض: forum.site.com پوشه ای به نام forum ایجاد میشه و این ادرس به اون اشاره می کنه الان شما ساب دامین ihsc.bsbmu.ir رو ساختی این به پوشه ihsc اشاره می کنه شما که پوشه test ایجاد کردی باید ساب دامینت این باشه test.bsbmu.ir تا درست کار کنه البته از سی پنل میشه ساب دامین رو به پوشه ای دیگه وصل کرد امیدوارم که منظورتونو درست متوجه شده باشم 1 1 لینک به ارسال
mosi1672 1 ارسال شده در دی 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در 4 ساعت قبل، p47ri0t گفته است : دوست عزیز وقتی ساب دامین ایجاد می کنی برفرض: forum.site.com پوشه ای به نام forum ایجاد میشه و این ادرس به اون اشاره می کنه الان شما ساب دامین ihsc.bsbmu.ir رو ساختی این به پوشه ihsc اشاره می کنه شما که پوشه test ایجاد کردی باید ساب دامینت این باشه test.bsbmu.ir تا درست کار کنه البته از سی پنل میشه ساب دامین رو به پوشه ای دیگه وصل کرد امیدوارم که منظورتونو درست متوجه شده باشم سلام ممنون از پاسخگویی تون ولی تشابه اسم بین پوشه و ساب دامین اجباری نیست و ما میتونیماز Document Root ادرس هر پوشه ای که وردپرس داخل نصب هست رو بدیم مشکل من اینه که هر ساب دامین دیگه ای کار میکنه به جز این ساب دامین (ihsc.bsbmu.ir) نمیدونم چرا ... الان به عنوان مثال با این همون پوشه test رو روی این ادرس w.bsbmu.ir گذاشتنم و داره کار میکنه . لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در 45 دقیقه قبل، mosi1672 گفته است : سلام ممنون از پاسخگویی تون ولی تشابه اسم بین پوشه و ساب دامین اجباری نیست و ما میتونیماز Document Root ادرس هر پوشه ای که وردپرس داخل نصب هست رو بدیم مشکل من اینه که هر ساب دامین دیگه ای کار میکنه به جز این ساب دامین (ihsc.bsbmu.ir) نمیدونم چرا ... الان به عنوان مثال با این همون پوشه test رو روی این ادرس w.bsbmu.ir گذاشتنم و داره کار میکنه . من بالا عرض کردم که میشه ساب دامین رو به پوشه خاص وصل کرد ضمنا ihsc.bsbmu.ir مشکلی نداره و باز میشه 2 لینک به ارسال
mosi1672 1 ارسال شده در دی 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 سلام ممنون از پیگیری تون حل شد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری