gtanori 10 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 سلام امروز گوگل وبمستر رو چک کردم این صفحه را ارور گرفته و پیغام ERROR: This is not a valid feed. چطور رفع اش کنم 1 لینک به ارسال
memari98 15 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 فید سایتتون به مشکل خورده بررسی کنید ببینید مشکل چیه لینک به ارسال
gtanori 10 ارسال شده در دی 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 فید مشکلی نداره به راحتی باز میشه ، لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 95 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 95 باز شدن فید دلیلی بر عدم وجود مشکل نیست. امکان داره بخشهایی از مطالبی که در فید هست دارای کاراکتر مشکل دار باشه و یا کلا یکسری تگ های html تداخل کنن و... باید فید رو بررسی کنید و با ابزارهایی که هست فید رو بررسی کنید. 2 لینک به ارسال
amiri_y24 8 ارسال شده در اسفند 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 در در 1/1/2017 at 19:43، gtanori گفته است : فید مشکلی نداره به راحتی باز میشه ، سلام ، منظور از خطا ، چنین خطایی هست ؟ http://wp-parsi.com/sample-404-page/feed/ نقل قول ERROR: This is not a valid feed. جدیدا و چند مورد شاهد خطاهای مشابه بودم ، بیشتر هم مربوط به صفحات 404 هست البته خود صفحات 404 با پلاگین های موجود ریدایرکت میشن اما هیچ ابزاری پیدا نکردم که صفحات خطایی که feed هستن ریدایرکت کنم برای مثال ، لینک domain.com/sample-404-page با افزونه های ریدایرکت ، ریدایرکت میشه ولی لینک domain.com/sample0404-page/feed ریدایرکت نمیشه و تو وبمستر گوگل 404 ثبت میشه برای حل این مشکل دنبال راه حل هستم ولی هنوز راهی پیدا نکردم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری