PRGAME 175 ارسال شده در آذر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 سلام اساتید محترم وردپرس پارسی من چند وقته به یه مشکلی برخوردم . میخاستم ببینم که قالب هایی رو که برای وردپرس میسازم چطور میتونم با صفحه ساز هایی از قبیل ویژوال کامپوزر یا ... سازگار و هماهنگ کنم ؟ مثلا اگر بخام یه قالب چند منظوره بسازم برای تک صحه اصلی خیلی لازم میشه که از این صفحه ساز ها استفاده بشه . اگر میشه راهنماییم کنید . مرررسی . لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در آذر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 سلام شما نیاز نیست کار خاصی انجام بدید. فقط موقعیت ابزارک های قالب رو مشخص کنید. برای صفحات هم خود افزونه مستقیم روی صفحه تغییرات رو اعمال می کنه. 2 لینک به ارسال
memari98 15 ارسال شده در آذر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 کافیه داخل صفحه با استفاده از المان هایی که افزونه داره طرح های مختلفی ایجد کنید استایل سفارشی بدید بهش و مواردی که می خواید به قالب به صورت اختصاصی اضافه کنید منیه مدت یکی کار کردم . مهم ترین قسمت اینه که المان سفارشی برای قالب باید تعریف بشه لینک به ارسال
PRGAME 175 ارسال شده در دی 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در در 12/17/2016 at 12:11، SM-Mahdavi گفته است : سلام شما نیاز نیست کار خاصی انجام بدید. فقط موقعیت ابزارک های قالب رو مشخص کنید. برای صفحات هم خود افزونه مستقیم روی صفحه تغییرات رو اعمال می کنه. خب ببینید الان من یک قالب دارم که 4 تا سایدبار داره یعنی بالای پست ها و پایین پست ها و چپ و راست . ولی چطوری میتونم از ویژوال کامپوزر توی سایدبار ها استفاده کنم ؟ چون الان فقط ویژوال کامپوزر توی ادیتور برگه ها و مطالب هست و جای دیگه نیس. لینک به ارسال
PRGAME 175 ارسال شده در دی 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 الان از طریق این روش تونستم توی ابزارک ها هم استفاده کنم : 1. توی ابزارک ها امکان استفاده از شورت کد رو فعال کردم 2. توی ویرایشگر صفحات محتوای دلخواه رو ایجاد کردم و کدش رو توی ابزارک کپی کردم که کار کرد . روش دیگه ای هم هست /؟ لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 می تونید برای هر مورد یک ابزارک اختصاصی داخل قالب تعریف کنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری