hero 0 ارسال شده در آذر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 با سلام خدمت دوستان گرامی من برای ثبت نام و ورود کاربران از افزونه یوزر پرو استفاده میکنم میخواستم بدونم راهی هست که قسمت ورود و ثبت نام رو به صورت پاپ آپ نشون بدم مثلا در صفحه اصلی دوتا منوی ورود و ثبت نام باشه که وقتی روش کلیک شد قسمت مربوطه رو به صورت پاپ آپ بیاره ؟؟؟؟ با تشکر لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در آذر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 سلام با افزونه اگه بخواید فکر می کنم layer popup جواب بده. کدنویسی هم می تونید انجام بدید. اگه آشنایی دارید بگید توضیح بدم لینک به ارسال
hero 0 ارسال شده در آذر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 خیلی ممنون از شما مشکلم با این افزونه حل شد ...فقط این افزونه با افزونه های دیگه تداخلی ایجاد نمیکنه ؟؟؟؟افزونه ای هست که بشه بهش اعتماد کرد؟؟ در 7 ساعت قبل، SM-Mahdavi گفته است : کدنویسی هم می تونید انجام بدید. اگه آشنایی دارید بگید توضیح بدم کدنویسی این قسمت خیلی مشکله؟؟؟؟؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در آذر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 این افزونه تجاری هست قوانین را بخوانید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده