بویکا 124 ارسال شده در آذر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 سلام دوستان . من یه چند مدتی بود که نبودم . تو این مدت رو یه قالب واسه سایتم کار میکردم . قالبم تموم شده . از دوستان می خوام ببینن و نظرشون رو بدن . با تشکر آدرس : http://shahinjvk.ml 1 لینک به ارسال
start 56 ارسال شده در آذر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 با سلام. سایتتون بالا نمیاد و پیام Suspended Domain میده. 1 لینک به ارسال
بویکا 124 ارسال شده در آذر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 در 4 ساعت قبل، start گفته است : با سلام. سایتتون بالا نمیاد و پیام Suspended Domain میده. الان تست کردم مشکلی نداره لینک به ارسال
بویکا 124 ارسال شده در آذر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 انگار هاست مشکل داره . با تشکر از اطلاع رسانی لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در آذر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 ساختار قالبتون خیلی خوبه فقط بهتره از چند رنگ استفاده کنید تک رنگ بودن چشم رو اذیت میکنه مباحث UX رو بخونید 2 لینک به ارسال
بویکا 124 ارسال شده در آذر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 در در ۱۳۹۵/۹/۲۴ ه.ش. at 20:09، Parsa گفته است : ساختار قالبتون خیلی خوبه فقط بهتره از چند رنگ استفاده کنید تک رنگ بودن چشم رو اذیت میکنه مباحث UX رو بخونید مرسی دوست عزیز . رنگ قرمز چطوره ؟ پس عکس هارو از سیاه سفید در بیارم ؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در آذر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 تک رنگ بودن اینم به این شکلی که هست خوب نیست، وگرنه سایتهای زیادی هست که از یک رنگ استفاده کردن برای عکسهای اسلاید میتونه حالت hover رنگی باشه 1 لینک به ارسال
memari98 15 ارسال شده در آذر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 خوبه کمی روی کرافیک و رنگ کار کنید خیلی زیبا میشه 1 لینک به ارسال
بویکا 124 ارسال شده در آذر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 در در ۱۳۹۵/۹/۲۷ ه.ش. at 00:39، Parsa گفته است : تک رنگ بودن اینم به این شکلی که هست خوب نیست، وگرنه سایتهای زیادی هست که از یک رنگ استفاده کردن برای عکسهای اسلاید میتونه حالت hover رنگی باشه پس فقط رو hover ها عکس هارو رنگی کنم ؟ می خواستم رنگ طلایی رو هم اضافه کنم به طراحی لینک به ارسال
بویکا 124 ارسال شده در آذر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 در در ۱۳۹۵/۹/۲۷ ه.ش. at 12:38، memari98 گفته است : خوبه کمی روی کرافیک و رنگ کار کنید خیلی زیبا میشه با تشکر . میشه کمی تخصصی تر بگین نظرتون رو . می خوام رنگ طلایی رو هم اضافه کنم به سایت لینک به ارسال
apppc 1 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 گرافیکشو یکم قوی تر کنید و روی رنگ های سایت کار کنید. لینک به ارسال
logomaster 171 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 منم یه نظر بدم؟ سعی کن رنگبندی رو از این فاز کلا خارج کنی. طراحی قالب خیلی خوبه اما رنگ سیاه اینشکلی جالب نیست. سعی کن بک گراند سفید باشه و رنگ طلایی رو استفاده کنی خوبه. من به شخصه افسرده شدم وقتی سایتت رو میدیدم. ولی طراحی خوبه لینک به ارسال
manias 0 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 پوسته به نظر من خوبه فقط بیشتر اسکرول بخوره شیک تره و رنگ منو عوض بشه تالار عروسی لینک به ارسال
neda411 248 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 نمدونم چرا به دل من ننشست. متاسفانه ایده خاصی به ذهنم نرسید اگر من دنبال یک طراح باشم به سایت شما برسم ازش رد میشم چون جذب کننده مشتری نیست لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری