دکتر مهندس 687 ارسال شده در آذر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 سلام من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند. به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: The www......ir page isn’t working www.......ir is currently unable to handle this request. HTTP ERROR 500 لینک به ارسال
majid1889 733 ارسال شده در آذر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 ب احتمال زیاد بعلت ناسازگاری بعضی از پلاگین ها با ورژن جدید وردپرس هست پوشه ی plugins که توی فولدر wp-content هست رو تغییرنام بدید و بعد واسه ورود تلاش کنید لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در آذر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 فکر نمیکنم اینطوری باشه. احتمالا مشکل از خود وردپرس باشه که در حال دانلود یهویی مشکلی براش پیش میاد. پوشه پلاگین ها رو تغییر نام دادم اما کلا سایت از کار افتاد. بدتر شد: وردپرس رو بصورت دستی جایگزین کردم حالا این ارور رو میده: Fatal error: Class 'WP_Taxonomy' not found in /home/medplant/domains/medplant.ir/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 384 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در آذر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 در 52 دقیقه قبل، دکتر مهندس گفته است : بدتر شد: وردپرس رو بصورت دستی جایگزین کردم حالا این ارور رو میده: Fatal error: Class 'WP_Taxonomy' not found in /home/medplant/domains/medplant.ir/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 384 این مشکل رو رفع کردم ولی همچنان نمیتونم وارد بخش مدیریت بشم. لطفا کمک :-/ لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در آذر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 دومین سایت هم دقیقا همینطوری شد!!! لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1681 ارسال شده در آذر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 در 11 دقیقه قبل، دکتر مهندس گفته است : دومین سایت هم دقیقا همینطوری شد!!! سلام واسه منم دقیقا همین مشکل پیش اومد، این مراحل رو انجام بدین: 1. اسم پوشه پلاگینها رو تغییر بدین. 2. وارد پنل بشید (/wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F) همین آدرسی که خودش میورد. 3. دیتابیس رو به روزرسانی کنید. (خودش یه کادر میاره، فقط کافیه شما روی به روزرسانی دیتابیس کلیک کنید) 4. حالا اسم پوشتهی پلاگینهاتون رو به حالت قبل برگردونید. 5. وارد پنل بشید و پلاگینهاتون رو مجددا فعل کنید. واسهی من با انجام این روش درست شد. 1 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در آذر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 یکی از سایتها رو تونستم درست کنم. البته نه با این روش، بلکه به وسیله حذف کلیه فایلهای کش شده با پلاگین. کلا فولدر cache رو تخلیه کردم و بعد پیام بروزرسانی رو برام آورد. قبل از اون پیام بروزرسانی رو هم نمی آورد. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری