mmotlagh 132 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 این افزونه به نظرم از قلم افتاده، چیزی که من مدتها به دنبالش بودم در یک افزونه فراهم شده :نام افزونه : wp user frontendنسخه افزونه 1.1حجم افزونه 400 کیلوبایتآدرس افزونه : wp user frontend در مجموعه وردپرستوضیح:1- امکان ارسال پست توسط اعضا با ویرایشگر خود وردپرس در برگه های سایت2- امکان ویرایش و پاک کردن مطالب نوشته شده هر عضو توسط همان عضو (قابل تنظیم)3- امکان ارسال تصویر و فایل ضمیمه (قابل تنظیم)4- لیست کردن مطالب کاربر در یک صفحه شبیه پیشخوان5- امکان تایید مطالب قبل از ارسال توسط مدیر (قابل تنظیم)6- امکان ارسال ایمیل به مدیر پس از ارسال مطلب کاربران7- امکان دسترسی و ویرایش اطلاعات کاربری اعضا در برگه های سایتبه نظرم اگر این قویترین نباشد، یکی از قویترین افزونه های ایجاد امکانات پیشخوان در فضای سایت و برای کاربران هستش.ضمنا صفحه ارسال تصویر وقتی باز می شود، کاربر به کتابخانه پرونده های چند رسانه ای دسترسی هم ندارد.دلیل معرفی من، تاکید اساتید بر افزونه u can post بود که آنرا هم مدتها استفاده کردم و امکانات خیلی محدودی دارد. 29 لینک به ارسال
ialireza 841 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 با لوکال مشکل نداره ؟ من رو لوکال وقتی فعالش میکنم پست هام تو ایندکس نشون داده نمیشه 4 لینک به ارسال
mmotlagh 132 ارسال شده در دی 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 من آگاهی در این زمینه ندارم ولی توی سایتم گذاشتم عالی کار میکنهاینجا هم معرفی کردم تا یکی دوتا مشکل کوچیک که داره را دوستانی که افزونه رو استفاده می کنند مطرح کنند و حل بشه.البته باز هم میگم تمام مواردی که ذکر کردم به جز "ارسال فایل ضمیمه" را در حال حاضر من استفاده می کنم 3 لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 در حال بررسی و همچنین دارم فارسیش می کنم تا دوستان راحتر بتونن باهاش کار کننشاید قسمت پرداختش رو برای یک بانک ایرانی فعال کردم 24 لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 در حال بررسی و همچنین دارم فارسیش می کنم تا دوستان راحتر بتونن باهاش کار کننشاید قسمت پرداختش رو برای یک بانک ایرانی فعال کردمخدا خیرت بده . واقعا ازت ممنونیم 6 لینک به ارسال
mmotlagh 132 ارسال شده در دی 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 در حال بررسی و همچنین دارم فارسیش می کنم تا دوستان راحتر بتونن باهاش کار کننشاید قسمت پرداختش رو برای یک بانک ایرانی فعال کردمسپاس بیکران از هر دو جهت، برای بررسی اگر نیاز بود، می تونید در این آدرس زیر عنوان ارسال مطلب و نوشته های من ببینید.(لینکش در سایدبار پس از ورود کاربر دیده میشه) البته طبیعتا برای اعضای سایت دیده می شود (امکان عضویت هم فعال هست)ضمنا، من مدتی قسمت پشتیبانی این افزونه را در سایت وردپرس و وبلاگ نویسنده افزونه دنبال می کردم، برخی از دوستان مشکل کار نکردن دکمه ارسال عکس را داشتندکه در حال حاضر من این مشکل رو ندارم و به خوبی ارسال تصویر انجام میشه و نوشته ها هم میره برای بازبینی و ایمیل هم برام ارسال میشه و همینطور بخش ویرایش متنش هم خیلی خوب کار می کنه.این افزونه یک بخش ویرایش حساب کاربری هم داره که من از اون استفاده نمی کنم.اگر بخواید قسمت پرداختش را فعال کنید توصیه می کنم برای زرین پال این کار رو انجام بدید که به خوبی برای سایتهای کوچک هم کار میکند. 8 لینک به ارسال
saeed313 167 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 در حال بررسی و همچنین دارم فارسیش می کنم تا دوستان راحتر بتونن باهاش کار کننشاید قسمت پرداختش رو برای یک بانک ایرانی فعال کردمانشاءالله موفق باشید 2 لینک به ارسال
نگار صادقی 1025 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 چطوری باید از این افزونه استفاده کرد؟ من میخوام یه برگه درست کنم و که بازدیکننده ها هم بتونن مطلب بفرستن. حالا شورتکد چیزی داری؟ چجوریه؟ 2 لینک به ارسال
نگار صادقی 1025 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 این افزونه رو نصب که میکنم کل سایتم به هم میریزه اصلا گرافیک سایتم بالا نمیاد و فقط لینک هاش میاد که اونم عجیب و و غریبه 2 لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در دی 91 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 91 چطوری باید از این افزونه استفاده کرد؟ من میخوام یه برگه درست کنم و که بازدیکننده ها هم بتونن مطلب بفرستن. حالا شورتکد چیزی داری؟ چجوریه؟به فایل readme مراجعه کنید :1. Create a new Page “New Post” and insert shorcode `[wpuf_addpost]`. For a custom post type **event**, use it like `[wpuf_addpost post_type=event]`1. Create a new Page “Edit” for editing posts and insert shorcode `[wpuf_edit]`1. Create a new Page “Profile” for editing profile and insert shorcode `[wpuf_editprofile]`1. Create a new Page “Dashboard” and insert shorcode `[wpuf_dashboard]` To list custom post type **event**, use it like `[wpuf_dashboard post_type=event]`1. Set the *Edit Page* option from *Others* tab on settings page.1. To show the subscription info, insert the shortcdoe `[wpuf_sub_info]`1. To show the subscription packs, insert the shortcode `[wpuf_sub_pack]`1. For subscription payment page, set the *Payment Page* from *Payments* tab on settings page.این افزونه رو نصب که میکنم کل سایتم به هم میریزه اصلا گرافیک سایتم بالا نمیاد و فقط لینک هاش میاد که اونم عجیب و و غریبهشاید تداخل داره با پلاگین دیگه ایی 6 لینک به ارسال
mmotlagh 132 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 در صورتی که دوستانی علاقمند مثل خود من وجود داشته باشند، من حاضرم در هزینه فارسی سازی و توسعه این افزونه سودمند مشارکت کنم 2 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 اگر فایل زبان داره در تاپیک درخواست فارسی سازی مطرح کنید تا در دوره جدید فارسی سازی در لیست پیشنهادی قرار بگیره 5 لینک به ارسال
mmotlagh 132 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 اگر فایل زبان داره در تاپیک درخواست فارسی سازی مطرح کنید تا در دوره جدید فارسی سازی در لیست پیشنهادی قرار بگیرهدر قسمت فارسی سازی مطرح کردم. اما پیشنهادی دارم، مدتها پیش من افزونه مشابهی رو درخواست کردم که با نام profiles ساخته شد و کارهای مشابهی رو انجام میداد. مطلب و تصویر ارسال می کرد، پیامها و نوشته های کاربران رو لیست می کرد ... پیشنهاد من اینه که افزونه wp user front end و اون افزونه با هم به کار گرفته بشند و ما یک افزونه wp user front end توسعه یافته داشته باشیم که مثلا بتونه به کمک چند افزونه دیگه حتی آواتار کاربران رو به روز کنه و خلاصه یک محیط کاربری آبرومند به وردپرس اضافه کنه، این افزونه بره در فهرست افزونه های وردپرس قرار بگیره و انگیزه ای بشه برای توسعه های بعدی.این یک پیشنهاده، کاری که من میتونم انجام بدم، مطالعه بر روی محیط های کاربری مشابه و طراحی گرافیکی این محیط توی فوتوشاپ هستش و بر عهده گرفتن بخشی از هزینه پروژه. من میدونم که افزونه های فارسی با کارایی خیلی پایینتر در حال حاضر دارند به فروش می رسند و این کمبود وردپرس چیزی است که پشتیبانان آماتور سایتها مثل من به شدت بهش احتیاج دارند. پیشنهاد می کنم افرادی که مایلند حمایت کنند آمادگی خودشون رو اعلام کنند من نمیدونستم این موضوع رو کجا مطرح کنم اینجا مطرح کردم.سپاس از همه دوستان 2 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلامبرای این موضوع یک برنامه جامع داریم (برای آینده) که البته یکبار در قالب یک مسابقه انجام دادیم.برای اینمورد یک تاپیک در بحث آزاد ایجاد کنید تا نظر همه رو بتونیم جمع آوری کنیم. 3 لینک به ارسال
alimir 795 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 اگه حجم فارسی سازیش خیلی گردن کلفت نباشه من انجامش میدم 3 لینک به ارسال
mmotlagh 132 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 (ویرایش شده) اگه حجم فارسی سازیش خیلی گردن کلفت نباشه من انجامش میدم خیال همه دوستان رو راحت کنم. با دریافت این پیام شما، من مستندات فارسی سازی رو مطالعه، نرم افزار po edit رو دانلود و تمام متن رو ترجمه کردم. در حال حاضر هم فایل mo روی سایت فرستادم و خیلی خوب جواب داد چون از ابتدا فایل زبان داشت.فقط نکته ای رو ذکر کنم، این افزونه اینقدر خوب نوشته شده که نیازی به ترجمه نداشت، چرا که تمام پیامها را در داخل خود افزونه می توانید تنظیم کنید. دوستان، فارسی سازی اگر چیزی است که در آموزشها آمده و شامل ترجمه تمام پیامهای افزونه با این نرم افزار میشه رو من مبتدی هم میتونم انجام بدم. شما که حرفه ای هستید در توسعه افزونه همکاری کنید.اینهم آدرس فایلهای po , mo فارسی شده برای افزونه wp user frontend ویرایش شده بهمن 91 توسط mmotlagh 1 لینک به ارسال
mmotlagh 132 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلامبرای این موضوع یک برنامه جامع داریم (برای آینده) که البته یکبار در قالب یک مسابقه انجام دادیم.برای اینمورد یک تاپیک در بحث آزاد ایجاد کنید تا نظر همه رو بتونیم جمع آوری کنیم.در بحث آزاد یک تاپیک برای این پیشنهاد ایجاد کردم. امیدوارم که دوستان استقبال کنند. 1 لینک به ارسال
i.gratia 12 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 خیال همه دوستان رو راحت کنم. با دریافت این پیام شما، من مستندات فارسی سازی رو مطالعه، نرم افزار po edit رو دانلود و تمام متن رو ترجمه کردم. در حال حاضر هم فایل mo روی سایت فرستادم و خیلی خوب جواب داد چون از ابتدا فایل زبان داشت.فقط نکته ای رو ذکر کنم، این افزونه اینقدر خوب نوشته شده که نیازی به ترجمه نداشت، چرا که تمام پیامها را در داخل خود افزونه می توانید تنظیم کنید.دوستان، فارسی سازی اگر چیزی است که در آموزشها آمده و شامل ترجمه تمام پیامهای افزونه با این نرم افزار میشه رو من مبتدی هم میتونم انجام بدم. شما که حرفه ای هستید در توسعه افزونه همکاری کنید.اینهم آدرس فایلهای po , mo فارسی شده برای افزونه wp user frontendدوست عزیر یه توضیح مختصر هم در مورد اینکه چطور و چگونه این فایل های زبان فارسی و تو افزونه استفاده کنیم بدیدممنون لینک به ارسال
mmotlagh 132 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 دوست عزیر یه توضیح مختصر هم در مورد اینکه چطور و چگونه این فایل های زبان فارسی و تو افزونه استفاده کنیم بدید ممنون در شاخه افزونه یک زیر شاخه هست با عنوان languages این دو تا فایل رو اونجا بریزید نوشته های افزونه خود به خود فارسی میشه. 1 لینک به ارسال
i.gratia 12 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 در شاخه افزونه یک زیر شاخه هست با عنوان languages این دو تا فایل رو اونجا بریزید نوشته های افزونه خود به خود فارسی میشه.اتفاقا همون اول همینو انجام دادم اما اتفاق خاصی نیوفتاد حتی نام فایل زبان و به دیفالت هم تغییر دادم اما بازم اتفاقی نیوفتادلازم نیست این فایل تو قسمت خاصی فراخوانی بشه ؟؟؟ لینک به ارسال
mmotlagh 132 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 اتفاقا همون اول همینو انجام دادم اما اتفاق خاصی نیوفتاد حتی نام فایل زبان و به دیفالت هم تغییر دادم اما بازم اتفاقی نیوفتادلازم نیست این فایل تو قسمت خاصی فراخوانی بشه ؟؟؟اگر وردپرس شما فارسی باشه، این اتفاق باید خود به خود بیفته و برای من که کار میکنه ( از این آدرس میتونید تست کنید که البته تست افزونه به عضویت نیاز داره)و لازم نیست اسم فایل عوض بشه، از اینجا به بعد دیگه اساتید باید پاسخ بدن از دست من همین توضیح بر میومد. 2 لینک به ارسال
ali56 197 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 (ویرایش شده) به فایل readme مراجعه کنید :1. Create a new Page “New Post” and insert shorcode `[wpuf_addpost]`. For a custom post type **event**, use it like `[wpuf_addpost post_type=event]`1. Create a new Page “Edit” for editing posts and insert shorcode `[wpuf_edit]`1. Create a new Page “Profile” for editing profile and insert shorcode `[wpuf_editprofile]`1. Create a new Page “Dashboard” and insert shorcode `[wpuf_dashboard]` To list custom post type **event**, use it like `[wpuf_dashboard post_type=event]`1. Set the *Edit Page* option from *Others* tab on settings page.1. To show the subscription info, insert the shortcdoe `[wpuf_sub_info]`1. To show the subscription packs, insert the shortcode `[wpuf_sub_pack]`1. For subscription payment page, set the *Payment Page* from *Payments* tab on settings page.میشه یه نمونه کد کامل و قرار بدیناز هر کدوم این شورتکات ها چه جوری باید تو صفحه استفاده کنیم؟ ویرایش شده اسفند 91 توسط ali56 لینک به ارسال
mmotlagh 132 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 میشه یه نمونه کد کامل و قرار بدیناز هر کدوم این شورتکات ها چه جوری باید تو صفحه استفاده کنیم؟شما برای هر بخش یک برگه جداگانه بسازید بعد از یک جایی مثلا از داخل ساید بار، توسط منو و یا هر جای دیگه به این برگه ها لینک بدینمثلا من توی ساید بار یک سری آدرسهایی دادم به برگه پیشخوان کاربر، نوشتن متن و غیره بعد داخل برگه ها اون کدهای بین کروشه رو بزارید :یک برگه به اسم پیشخوان بسازید و کد [wpuf_dashboard] رو بزارید توی متن برگهیک برگه به اسم نوشته تازه بسازید و کد [wpuf_addpost] رو بزارید داخلشیک برگه به اسم edit بسازید و کد [wpuf_addedit] رو بزارید داخلشحالا برگه ها رو ببینید، متوجه میشید صفحات مورد نظر کامل هستند و صرفا با یکسری تنظیم قابل استفاده اند. توجه کنید که اسم برگه edit رو همون edit بزارید. اینطوری وقتی از پیشخوان که لیست نوشته ها داخلش هست روی یک نوشته برای ویرایش کلیک می کنید، اتوماتیک نوشته در برگه ویرایش نوشته ظاهر میشهبرای نوشته تازه هم که نیاز به توضیح نیست، پس از گذاشتن آن کد، پیش نمایش برگه رو ببینیدخلاصه ساختارش خیلی راحت و خوبه 3 لینک به ارسال
ali56 197 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 شما برای هر بخش یک برگه جداگانه بسازید بعد از یک جایی مثلا از داخل ساید بار، توسط منو و یا هر جای دیگه به این برگه ها لینک بدینمثلا من توی ساید بار یک سری آدرسهایی دادم به برگه پیشخوان کاربر، نوشتن متن و غیرهبعد داخل برگه ها اون کدهای بین کروشه رو بزارید :یک برگه به اسم پیشخوان بسازید و کد[wpuf_dashboard] رو بزارید توی متن برگهیک برگه به اسم نوشته تازه بسازید و کد [wpuf_addpost] رو بزارید داخلشیک برگه به اسم edit بسازید و کد [wpuf_addedit] رو بزارید داخلشحالا برگه ها رو ببینید، متوجه میشید صفحات مورد نظر کامل هستند و صرفا با یکسری تنظیم قابل استفاده اند. توجه کنید که اسم برگه edit رو همون edit بزارید. اینطوری وقتی از پیشخوان که لیست نوشته ها داخلش هست روی یک نوشته برای ویرایش کلیک می کنید، اتوماتیک نوشته در برگه ویرایش نوشته ظاهر میشهبرای نوشته تازه هم که نیاز به توضیح نیست، پس از گذاشتن آن کد، پیش نمایش برگه رو ببینیدخلاصه ساختارش خیلی راحت و خوبهخوب من برگه ساختم این کد هم توش گذاشتم هیچ چیزی نشون داده نمیشهیعنی فقط یه تگ php باز کنم و این کد و بزارم توشاگه میشه کامل توضیح بدید ممنون لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 خوب من برگه ساختم این کد هم توش گذاشتم هیچ چیزی نشون داده نمیشهیعنی فقط یه تگ php باز کنم و این کد و بزارم توشاگه میشه کامل توضیح بدید ممنوناین ها شورت کد هستن و نیاز به باز کردن تگ php نیستشورت کدهارو مستقیم بزارید در متن برگه ای که میسازید 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده