__PEYMAN__ 3 ارسال شده در آبان 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 دوستان جدا کردن تگ ها در مطالب با کاما باید باشه یا ویرگول ؟؟؟ آخه بنده از طریق خود وردپرس برچسب میزارم خودش نوشته با کاما جدا کنین ولی به همه نوشته ها میرم و نوشته ها و تگ هاشونو میبینم ، میبینم که با ویرگول جدا کرده ... بهترین شیوش چیه ؟؟؟ آیا واقعا فرقی داره ؟؟؟ لینک به ارسال
Monica 322 ارسال شده در آبان 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 در 2 ساعت قبل، __PEYMAN__ گفته است : دوستان جدا کردن تگ ها در مطالب با کاما باید باشه یا ویرگول ؟؟؟ آخه بنده از طریق خود وردپرس برچسب میزارم خودش نوشته با کاما جدا کنین ولی به همه نوشته ها میرم و نوشته ها و تگ هاشونو میبینم ، میبینم که با ویرگول جدا کرده ... بهترین شیوش چیه ؟؟؟ آیا واقعا فرقی داره ؟؟؟ با کاما ( , ) 2 لینک به ارسال
__PEYMAN__ 3 ارسال شده در آبان 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 در 55 دقیقه قبل، nazanin123 گفته است : با کاما ( , ) ممنون از پاسختون . یعنی ویرگول یا خط تیره یا چیز دیگه خوب نیست ؟؟؟ یا اشکالی نداره ؟؟ لینک به ارسال
Monica 322 ارسال شده در آبان 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 در 21 ساعت قبل، __PEYMAN__ گفته است : ممنون از پاسختون . یعنی ویرگول یا خط تیره یا چیز دیگه خوب نیست ؟؟؟ یا اشکالی نداره ؟؟ کلمات باید با , ازهم جدا شوند 1 لینک به ارسال
samirhm 58 ارسال شده در آبان 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 سلام کلمات باید با کاما (,) از یک یگر جدا شوند یک قانون برای وردپرس است . شما باید در هنگام نوشتن مطلب برچسب ها را با کاما از هم جدا کنید ، ولی اینکه میرید در نوشته ها در سایتتان و میبینید که با ویرگول یا ... از یک دیگر جدا شده اند ، آن دیگر ربتط به زیبایی دارد و سازنده قالب خواسته آن را با ویرگول یا ... از هم جدا کند ولی در هر حال در هنگام ثبت یک نوشته باید برچسب ها با کاما از یک دیگر جدا شوند ! همینقدر بلدم ، امیدوارم متوجه شده باشید 1 لینک به ارسال
__PEYMAN__ 3 ارسال شده در آبان 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 در 19 دقیقه قبل، samirhm گفته است : سلام کلمات باید با کاما (,) از یک یگر جدا شوند یک قانون برای وردپرس است . شما باید در هنگام نوشتن مطلب برچسب ها را با کاما از هم جدا کنید ، ولی اینکه میرید در نوشته ها در سایتتان و میبینید که با ویرگول یا ... از یک دیگر جدا شده اند ، آن دیگر ربتط به زیبایی دارد و سازنده قالب خواسته آن را با ویرگول یا ... از هم جدا کند ولی در هر حال در هنگام ثبت یک نوشته باید برچسب ها با کاما از یک دیگر جدا شوند ! همینقدر بلدم ، امیدوارم متوجه شده باشید جوابمو گرفتم دستتون درد نکنه . همینو میخواستم بدونم که چرا تو بعضی جاها بین برچسب ها خط تیره یا ویرگوله که گفتین برای زیبایی و کار طراح هست و قانونش برای سعو فقط کاما هست ... اوکی ... دمه شما گرم ... لینک به ارسال
مهراب 0 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 (ویرایش شده) من کلمات را با ویرگول جدا میکنم ولی منتشر نمیشه میشه دلیلش چیه مثلاً اینجوری وارد میکنم احسان،خواجه،امیری ویرایش شده آذر 99 توسط مهراب لینک به ارسال
HAMRAH 467 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، مهراب گفته است : من کلمات را با ویرگول جدا میکنم ولی منتشر نمیشه میشه دلیلش چیه مثلاً اینجوری وارد میکنم احسان،خواجه،امیری سلام به انجمن خوش آمدید درست هست، من الان تست کردم مشکلی نبود با قالب پیش فرض وردپرس تست کنید اگه حل نشد دوباره در یک تاپیک جدا اطلاع بدین تا دوستانی که واردتر هستن راهنمایی کنن چون این تاپیک قدیمی هست و مشکل کاربر قبلی با شما فرق داره ویرایش شده آذر 99 توسط HAMRAH 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری