iman iman 0 ارسال شده در آبان 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 با سلام به اساتید و دوستان عزیز؛من قصد فروش یک نرم افزار با لایسنس دارم اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید که از چه مدیریت محتوا؛ چه افزونه ، اسکریپت و روشی انجام بدهم که همزمان به اهداف زیر دست یابم؟ 1- خریداران نرم افزار: فایل نرم افزار همزمان با کد لایسنس به کاربر داده شده و کاربر بتواند در سایت محیط کاربری مخصوص به خود داشته باشد که هزینه را به صورت آنلاین پرداخت و فایل و لایسنس را دانلود کند و همچنین به ایمیل کاربر هم ارسال شود.2- وبمسترها و مدیران سایت ها و وبلاگ ها: برای بازاریابی و تبلیغ فروش نرم افزار؛ مدیران سایت ها بتوانند یک محیط کاربری و یک لینک ارجاع به فروش نرم افزار مخصوص خود داشته باشند که تا درصورتی که کاربران سایتشان از طریق آن لینک به خرید این نرم افزار در سایت من وارد شده و نرم افزار را خریدند درصد مشخصی از فروش به حساب کاربری آن وبمستر و مدیر سایت وارد شود تا هر از چند وقت سهم او را برایش واریز کنم. من فروشگاه سازهای مختلف را می شناسم سوالم دقیقاً روشی برای داشتن همزمان حالت 1 و 2 است.ممنون می شوم اساتید محترم راهنمایی نمایند... لینک به ارسال
اسماعیل ابراهیمی 371 ارسال شده در آبان 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 هم با افزونه EDD و هم با ووکامرس می تونید فروشگاه رو اوکی کنید برای بخش بازاریابی هم می تونید از wp-affilite استفاده کنید لینک به ارسال
webx 3 ارسال شده در آبان 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 ووکامرس و EDD به قدری قوی و پشتیبانی خوبی دارند که بشه روشون حساب باز کرد لینک به ارسال
MVahedi 148 ارسال شده در آبان 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 ووکامرس رو پیشنهاد میکنم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری