Hadi00 75 ارسال شده در مهر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 سلام بنده زمانی که نوشته ای زمان بندی میکنم در زمان موعدش ارسال نمیشه و مجبور میشم دستی ارسالش کنم. لطفا راهنمایی کنید. کجا رو باید بررسی کرد! لینک به ارسال
1tarah 94 ارسال شده در مهر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 در 5 ساعت قبل، Hadi00 گفته است : سلام بنده زمانی که نوشته ای زمان بندی میکنم در زمان موعدش ارسال نمیشه و مجبور میشم دستی ارسالش کنم. لطفا راهنمایی کنید. کجا رو باید بررسی کرد! پلاگین فارسی سازت چیه ؟ تنظیمات منطقه (تهران) رو درست ست شده ؟ 1 لینک به ارسال
Hadi00 75 ارسال شده در مهر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 در 3 ساعت قبل، 1tarah گفته است : پلاگین فارسی سازت چیه ؟ تنظیمات منطقه (تهران) رو درست ست شده ؟ فترسی ساز جلالی در حال حاضر زمان محلی روو تهران تنظیم شده. لینک به ارسال
majid1889 733 ارسال شده در مهر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 این موضوع برمیگرده به cron وبسایت شما دوتا چیز رو چک کنید : وجود فایل wp-cron.php توی روت سایت نبودن این کد در فایل wp-config.php define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); اگر نبود برای اطمینان بیشتر این رو اضافه کنید : define('DISABLE_WP_CRON', 'false'); 1 لینک به ارسال
Hadi00 75 ارسال شده در مهر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 در 48 دقیقه قبل، majid1889 گفته است : این موضوع برمیگرده به cron وبسایت شما دوتا چیز رو چک کنید : وجود فایل wp-cron.php توی روت سایت نبودن این کد در فایل wp-config.php define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); اگر نبود برای اطمینان بیشتر این رو اضافه کنید : define('DISABLE_WP_CRON', 'false'); هم گزینه 1 وجود داشت هم گزینه 2 :دی لینک به ارسال
Mohammad_E 63 ارسال شده در مهر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 مشکل زمانبندی میتونه با افزونه WP Missed Schedule حل بشه. 1 لینک به ارسال
Hadi00 75 ارسال شده در مهر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 نه با افزونه نمیخام اوکی کنم! به هر حال این مشکل باید رفع شه ... لینک به ارسال
1tarah 94 ارسال شده در مهر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 در 20 ساعت قبل، Hadi00 گفته است : فترسی ساز جلالی در حال حاضر زمان محلی روو تهران تنظیم شده. از parsidate استفاده کن. احتمال زیاد حل میشه. 1 لینک به ارسال
Hadi00 75 ارسال شده در آبان 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 کسی نمیتونه بدون افزونه مشکل رو حل کنه؟ لینک به ارسال
majid1889 733 ارسال شده در آبان 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 من با افزونه WP Missed Schedule میتونم تضمین کنم ک این مشکل رفع بشه ولی بدون افزونه نظری ندارم 1 لینک به ارسال
Hadi00 75 ارسال شده در آبان 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 در در 10/26/2016 at 01:14، majid1889 گفته است : من با افزونه WP Missed Schedule میتونم تضمین کنم ک این مشکل رفع بشه ولی بدون افزونه نظری ندارم این افزونه رو هم تست کردم اما بازم مشکل پابرجاس. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری