ahmadsolgi 0 ارسال شده در مهر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 سلام من زمانیکه یه محصول رو به سبد خریدم اضافه میکنم وقتی رو شماره 1 میفته رو آیکن سبد خرید یعنی محصولم اضافه میشه به سبد و لی وقتی رو سبد کلیک میکنم باز همون صفحه محصول باز میشه و صفحه محتویات سبد باز نمیشه که محتویاتشو ببینم لطفا راهنماییم کنید ممنون نقل قول لینک به ارسال
هادی خانزاده 103 ارسال شده در مهر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 با سلام به برگه ها برید و مطمئن شید برگه "سبد خرید" هست یا نه اگه نبود به قسمت ووکامرس -> وضعیت سیستم -> تب 'ابزار' ؛ رفته و بر روی دکمه " نصب برگههای ووکامرس " کلیک کنید تا برگه های پیش فرض ووکامرس ایجاد شن. اگه هم برگه سبد خرید وجود داشت لینک سبد خرید و چک کنید که درست باشه. موفق و پیروز باشید. نقل قول لینک به ارسال
مهران 0 ارسال شده در خرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 96 سلام وقتی به سبد خرید میرم صفحه مثل بادی پرس میاد که اعضا سایت را نشون میده داخل برگه سبد خرید هم منظور برگه cart فقط شورت کد woocommerce_cart هست پس علت اینکه محصولات انتخابی نمایش داده نمیشه چی؟ نقل قول لینک به ارسال
amer59 0 ارسال شده در 26 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 26 فروردین با سلام وقتی روی خرید محصول کلیک می کنم محصول در ajax سبد خرید که سمت چپ باز می شود، نشان داده نمی شود. البته در برگه سبد خرید نمایش داده می شود. مشکل را چگونه می توانم حل کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
zoh sij 2 ارسال شده در 31 اردیبهشت گزارش بازنشر ارسال شده در 31 اردیبهشت سلام من هم دقیقا همین مشکل رو دارم و متاسفانه هنوز راه حلی براش پیدا نکردم. کاربر فقط باید بره سبد خرید رو چک کنه محصولات رو ببینه نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,771 ارسال شده در 31 اردیبهشت گزارش بازنشر ارسال شده در 31 اردیبهشت سلام تایپیک جدید ایجاد کنید و مشکلتون رو واضح شرح بدید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .