webx 3 ارسال شده در مهر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 سلام و خسته نباشید یک قالب ووکامرس خریدم که با بسته نصب آسان نصب می شد، نصب کردمو 500 تا محصول به فروشگاه اضافه شده الان میخوام قالب رو عوض کنم، یه قالب دارم که روی یک فروشگاه دیگه نصب هست مال دوستم، اون قالبش رو میده من نصب کنم ولی چطوری قالبش رو عوض کنم؟؟؟؟؟؟ من قالب رو آپلود می کنم، فعال می کنم ولی چون تنظیمات قالب رو نمی دونم نمیشه دوستان یه راهنمائی بکنید یا یه نفر انجام بده با هزینه با تشکر لینک به ارسال
amirali123 38 ارسال شده در مهر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 (ویرایش شده) در 9 ساعت قبل، webx گفته است : نقل قول سلام و خسته نباشید یک قالب ووکامرس خریدم که با بسته نصب آسان نصب می شد، نصب کردمو 500 تا محصول به فروشگاه اضافه شده الان میخوام قالب رو عوض کنم، یه قالب دارم که روی یک فروشگاه دیگه نصب هست مال دوستم، اون قالبش رو میده من نصب کنم ولی چطوری قالبش رو عوض کنم؟؟؟؟؟؟ من قالب رو آپلود می کنم، فعال می کنم ولی چون تنظیمات قالب رو نمی دونم نمیشه دوستان یه راهنمائی بکنید یا یه نفر انجام بده با هزینه با تشکر بنده در خدمتم ویرایش شده مهر 95 توسط amirali123 لینک به ارسال
webx 3 ارسال شده در مهر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 برای نصب قالب ووکامرس چقدر می گیرید؟ چون روی فرشگاه 500 تا محصول هست، نمی تونیم حذف کنیم یا راهنمائی کنید یا انجام بدید هزینه؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری