masoood 1 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 سلام خدمت دوستان گرامی من میخام سایتم رو منتقل کنم به یک هاست دیگه حجم سایتم حدود 700 مگ هست میخاستم بدونم که میتونم با FTP یا روش دیگه ای سایتم رو انتقال بدم بین و دو هاست و نیاز نباشه دانلود و آپلود کنم؟ اگه ممکنه یه توضیح کامل در مورد امکان این انتقال و روش کار بدین.ممنون در ضمن من از روش زیر استفاده کردم که خطای 504 time out گرفتم file_put_contents('backup.tar.gz', file_get_contents('http://hiva.com:2082/cpsess5550968018/download?skipencode=1&file=%2fhome%2fhivarobotics%2fpublic_ftp%2fbackup.tar.gz')); لینک به ارسال
2raj 31 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 در در 9/16/2016 at 18:08، masoood گفته است : سلام خدمت دوستان گرامی من میخام سایتم رو منتقل کنم به یک هاست دیگه حجم سایتم حدود 700 مگ هست میخاستم بدونم که میتونم با FTP یا روش دیگه ای سایتم رو انتقال بدم بین و دو هاست و نیاز نباشه دانلود و آپلود کنم؟ اگه ممکنه یه توضیح کامل در مورد امکان این انتقال و روش کار بدین.ممنون در ضمن من از روش زیر استفاده کردم که خطای 504 time out گرفتم file_put_contents('backup.tar.gz', file_get_contents('http://hiva.com:2082/cpsess5550968018/download?skipencode=1&file=%2fhome%2fhivarobotics%2fpublic_ftp%2fbackup.tar.gz')); سلام خب چرا از پشتیبانی نمیخواید اینکار رو براتون انجام بده منظورم از جایی هست که هاست جدید خریداری کردید بیشتر شرکت های هاستینگ اینکار رو بطور رایگان انجام میدن موفق باشید 3 لینک به ارسال
masoood 1 ارسال شده در شهریور 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 تماس میگیرم جواب نمیدن متاسفانه لینک به ارسال
RaymondDragon 116 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 درود...بهتره پشتیبانی هاست براتون بدون مشکل انجام بدهد... موفق باشید لینک به ارسال
2raj 31 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 در در 9/16/2016 at 18:57، masoood گفته است : تماس میگیرم جواب نمیدن متاسفانه منظورم از طریق تیکت هست نه تماس تلفنی،تیکت بزنید و ازشون بخواید انتقال رو براتون انجام بدن موفق باشید لینک به ارسال
2raj 31 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 در در 9/16/2016 at 18:57، masoood گفته است : تماس میگیرم جواب نمیدن متاسفانه منظورم از طریق تیکت هست نه تماس تلفنی،تیکت بزنید و ازشون بخواید انتقال رو براتون انجام بدن موفق باشید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری