amirsenator 21 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 سلام دوستان من یه مشکلی دارم ، تعداد بازدید مطالب سایتم کش میشه و باید Shift +F5 رو بزنم تا نشون بده این کد رو به فایل htaccess اضافه کرده بودم ، کدوم یکی باید ویرایش بشه ؟ یا حذف بشه ؟؟ ## EXPIRES CACHING ## ExpiresActive On ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year" ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year" ExpiresByType image/gif "access plus 1 year" ExpiresByType image/png "access plus 1 year" ExpiresByType text/css "access plus 1 month" ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month" ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month" ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month" ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year" ExpiresDefault "access plus 2 days" ## EXPIRES CACHING ## لینک به ارسال
Mehrshad.Darzi 2 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 از افزونه wp-postview دارین استفاده میکنید یا خودتون یه meta post ایجاد کردید و تابع نوشتید و یا تعداد بازدید تو یه فایل ذخیره میشه ؟ 1 لینک به ارسال
amirsenator 21 ارسال شده در شهریور 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 در 1 ساعت قبل، Mehrshad.Darzi گفته است : از افزونه wp-postview دارین استفاده میکنید یا خودتون یه meta post ایجاد کردید و تابع نوشتید و یا تعداد بازدید تو یه فایل ذخیره میشه ؟ بله از Post View استفاده میکنم ولی از وقتی که کش سایت رو فعال کردم تعداد بازدید هم کش میشه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری