سئو فاکس 27 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 با سلام، دوستان نمی دونم چرا بخش چراغ های سبز و قرمز کیفیت محتوا، بخش Analytics و Keyword Focus افزونه Yoast من حذف شده! لطفا راهنمایی کنید. با تشکر لینک به ارسال
bahram2016 4 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 سلام بنده هم دقیقا مشکل شمارو دارم کسی از دوستان علت این موضوع رو میدونه! 1 لینک به ارسال
سئو فاکس 27 ارسال شده در شهریور 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 دوستان یعنی کسی تا به حال چنین مشکلی براش پی نیومده؟ لینک به ارسال
DariushGreat 94 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 سلام در نگارش تازه افزونه خبری از چراغ راهنمایی نیست. تنها گزینه های نوشتاری و رنگ به پیشخوان چپ افزوده شده (برای نمونه برای رنگ نارنجی می نویسه نیازمند بهینه سازی) لینک به ارسال
سئو فاکس 27 ارسال شده در شهریور 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 در 2 ساعت قبل، DariushGreat گفته است : سلام در نگارش تازه افزونه خبری از چراغ راهنمایی نیست. تنها گزینه های نوشتاری و رنگ به پیشخوان چپ افزوده شده (برای نمونه برای رنگ نارنجی می نویسه نیازمند بهینه سازی) همینش هم برای من نیست! لینک به ارسال
behzaded 0 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 سلام دوستان منم همین مشکل دوستان رو دارم یکی کمک کنه لطفا لینک به ارسال
mohammadkarimi 4 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 سلام و درود الان از چه نسخه ای از این افزونه استفاده میکنید؟. لینک به ارسال
سئو فاکس 27 ارسال شده در مهر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 نسخه آخر! اصلا ربطی به نسخه نداره چون چند تاشو تست کردم، افزونه های دیگه هم خاموش کردم، قالب هم عوض کردم و ... اما نمیدونم لامصب چش شده ! آیا این احتمال وجود داره که از خود وردپرس باشه؟ چون فایل load.php وردپرس رو دستکاری کردم لینک به ارسال
mohammad moradi 141 ارسال شده در مهر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 ساده ترین و مطمئن ترین راه حل اینه که رو لوکال یا یه سایت دیگه نصب و تست کنی مشخص می شه لینک به ارسال
مادرن هاستینگ 22 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در در 9/14/2016 at 01:07، محمد رضایی گفته است : با سلام، دوستان نمی دونم چرا بخش چراغ های سبز و قرمز کیفیت محتوا، بخش Analytics و Keyword Focus افزونه Yoast من حذف شده! لطفا راهنمایی کنید. با تشکر درود بر شما دوست عزیز ابندا چک کنید که نسخه شما پریمیوم و فعال هست یا از نسخه های رایگان دارید استفاده میکنید! بعدضی نسخه های به نسخه آخر وردپرس که 4.7.0 هست مشکل دارند و بعضی افزونه ها و قالبها رو بهم میریزه! اگر میتونید به نسخه 4.6.1 فک میکنم باید عقب گرد کنید یعنی داون گرید کنید اینجوری برطرف میشه! اغلب مشکلات این روزها همین نکته هستش! 1 لینک به ارسال
سئو فاکس 27 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 سلام، داشبورد وردپرس > کاربران > شناسنامه من > غیر فعال کردن تجزیه و تحلیل سئو. از طریق میشه مشکل رو حل کرد. 1 1 لینک به ارسال
مازیار-پاریس 0 ارسال شده در خرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 محمد رضایی یک دنیا سپاس خوشم میاد ملت تا پاسخ خودشون رو میگیرند دیگه تشکر هم نمیکنند لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری