shirin_radafshar 0 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 با درود من افزونه Sendit رو نصب کردم اما هیچ ایمیلی ارسال نمیکنه آیا افزونه دیگری که تنظیمات ساده تر و کاربردی تر داشته باشه سراغ دارید؟ البته پارسی باشه و بشه ایمیل ها رو خودمون گروهی ادد کنیم لینک به ارسال
famerom 1 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 افزونه mymail بهترین افزونه هست واسه این کار اگه خواستید بگید واستون بفرستم چون پولی هست این افزونه لینک به ارسال
DariushGreat 94 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 درگاه POP3 و SMTP رو دقیقن همچون چیزی که میزبان بهتون داده رو بنویسید دیباگ وردپرس رو هم روشن کنید ببینید از کجا مشکل هست. 1 لینک به ارسال
shirin_radafshar 0 ارسال شده در شهریور 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 در 18 ساعت قبل، famerom.ir گفته است : افزونه mymail بهترین افزونه هست واسه این کار اگه خواستید بگید واستون بفرستم چون پولی هست این افزونه میشه لینک دانلودش رو بذاری؟ فارسیه دیگه؟ توضیحات نصب و تنظیماتش رو هم بگو لینک به ارسال
famerom 1 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 یه ایمیل بدهید به همراه آموزش هست ارسال بکنم لینک به ارسال
DariushGreat 94 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 در در ۱۳۹۵/۶/۲۱ ه.ش. at 11:03، shirin_radafshar گفته است : میشه لینک دانلودش رو بذاری؟ فارسیه دیگه؟ توضیحات نصب و تنظیماتش رو هم بگو جزو افزونه های پولی هست فکر نال کردهش رو هم از سر بیرون کنید که من پیشتر به کار گرفتمش بسیار آزار می ده و کلافه می کنه! لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری