love me 0 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 سلام چند تا پوسته دانلود کردم و اونارو نصب کردم با موفقیت نصب شد ولی مشکل من اینه که قالبی که نصب شده هیچ شباهتی به قالبایی که دانلود کردم نداره چند تا قالب نصب کردم همینطور بود لینک به ارسال
alitna 34 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 (ویرایش شده) سلام قالب هایی که تازه نصب میکنین چون سایتتون بدون محتوا هستن و یکسری تنظیمات اولیه و چینش محتوا میخواد ، ظاهر اولیه معمولا 20% چیزی هست که تو دمو دیدین .. مثلا باید مطالب بیشتر ارسال کنین ، اگه تنظیمات خاصی داره قالب ، تنظیمات رو وارد کنین (مثلا فلان دسته رو برای نمایش فلان قسمت سایت انتخاب کنین) ، اگه ابزارک و یا فهرست داره اونارو درست کنین و یا افزونه خاصی هم میخواد نصب کنین . البته اینم بگم اگه مشکل توی ظاهر و به هم ریختگی هست ، مثلا ارور های ناشناس و .. چون بیشتر قالب ها ریپ شده هستن ، همشون همین مشکلات رو دارن . ویرایش شده شهریور 95 توسط alitna 1 لینک به ارسال
love me 0 ارسال شده در شهریور 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 در 5 دقیقه قبل، alitna گفته است : سلام قالب هایی که تازه نصب میکنین چون سایتتون بدون محتوا هستن و یکسری تنظیمات اولیه و چینش محتوا میخواد ، ظاهر اولیه معمولا 20% چیزی هست که تو دمو دیدین .. مثلا باید مطالب بیشتر ارسال کنین ، اگه تنظیمات خاصی داره قالب ، تنظیمات رو وارد کنین (مثلا فلان دسته رو برای نمایش فلان قسمت سایت انتخاب کنین) ، اگه ابزارک و یا فهرست داره اونارو درست کنین و یا افزونه خاصی هم میخواد نصب کنین . البته اینم بگم اگه مشکل توی ظاهر و به هم ریختگی هست ، مثلا ارور های ناشناس و .. چون بیشتر قالب ها ریپ شده هستن ، همشون همین مشکلات رو دارن . talmito.com/gallery میشه نگاهی بهش بندازی تنظیمات قالب کجاست ؟ لینک به ارسال
majidghafoorzade 46 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 معمولا قالب هایی که دانلود میکنید یا میخرید برای اینکه شبیه دمو بشن نیاز به انجام یه سری تنظیمات و تغییرات دارند که باید انجام بدین. بعضی از قالب ها هم همراهشون یک فایل درون ریزی xml هست که با درون ریزی اون دقیقا پوسته شبیه دمو میشه. لینک به ارسال
famerom 1 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 اسم قالب چیه از قالب های رایگان هست یا پولی تهیه کردید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری