/mehdi/ 0 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 سلام دوستان به نظرتون از بین این دامنها کدوم مناسبتر برای سایت تفریحی سرگرمی هست ؟ هم اسم سنگینی بشه / هم برای کاربر راحت باشه/هم خوش اهنگ باشه/هم قابلیت برند شدن داشته باشه / هرچی خودتون فک میکنید برای یک دامنه لازمه رو در نظر بگیرید ممنون میشم نظرتون رو بگید qpqp.ir mdal.ir modl.ir uouo.ir rayank.ir adlia.ir whatsup.ir dftr.ir nmnm.ir skelet.ir mahyan.ir anahit.ir prpr.ir googlia.ir cnter.ir kaama.ir arana.ir لینک به ارسال
WordPress1 364 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، /mehdi/ گفته است : سلام دوستان به نظرتون از بین این دامنها کدوم مناسبتر برای سایت تفریحی سرگرمی هست ؟ هم اسم سنگینی بشه / هم برای کاربر راحت باشه/هم خوش اهنگ باشه/هم قابلیت برند شدن داشته باشه / هرچی خودتون فک میکنید برای یک دامنه لازمه رو در نظر بگیرید ممنون میشم نظرتون رو بگید qpqp.ir mdal.ir modl.ir uouo.ir rayank.ir adlia.ir whatsup.ir dftr.ir nmnm.ir skelet.ir mahyan.ir anahit.ir prpr.ir googlia.ir cnter.ir kaama.ir arana.ir به نظرم به ترتیب اولویت uouo.ir و arana.ir و kaama.ir ویرایش شده شهریور 95 توسط yaali 1 لینک به ارسال
MVahedi 148 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 بنظر من mdal.ir 1 لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1681 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 Arana Mahyan Anahit 1 لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1681 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 سلام ببینید به نظر من اسم سایتتون بهتره جوری باشه که تلفظ و نوشتنش به یک شکل باشه تا کاربرا دچار سردرگمی نشن، همچنین اگه این اسم یه معنای خاصی داشته باشه یا یه کلمهی واحد باشه بهتر توی ذهن کاربر میمونه، واسه همین من اسامی بالا رو پیشنهاد میکنم. لینک به ارسال
webx 3 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 زیاد دامنه های جالبی نیستن.... ولی خوب kaama.ir خوبه... لینک به ارسال
alitna 34 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 این سه تا به نظرم بهتره ، چون بهتر هم تلفظ میشه : adlia.ir modl.ir prpr.ir لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری