رفتن به مطلب
WithoutBrain1994

مشکل در ساخت جدول

پست های پیشنهاد شده

سلام

توی خط 107 این کد این ارور رو میده

Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource on line 107

<?php

class mysqldb {

/*

FILL IN YOUR DATABASE DETAILS BEFORE RUNNING THE EXAMPLE

*/

var $hostname = "localhost";

var $username = "user";

var $password = "pass";

var $database = "db";

function db_connect() {

$result = mysql_connect($this->hostname,$this->username,$this->password);

if (!$result) {

echo 'Connection to database server at: '.$this->hostname.' failed.';

return false;

}

return $result;

}

function select_db() {

$this->db_connect();

if (!mysql_select_db($this->database)) {

echo 'Selection of database: '.$this->database.' failed.';

return false;

}

}

function query($query) {

$result = mysql_query($query) or die("Query failed: $query<br><br>" . mysql_error());

return $result;

mysql_free_result($result);

}

function fetch_array($result) {

return mysql_fetch_array($result);

}

function num_rows($result) {

return mysql_num_rows($result);

}

function last_insert_id() {

return mysql_insert_id();

}

function kill() {

mysql_close();

}

}

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

<title>jQuery</title>

<script type="text/javascript" src="js/jquery.js"></script>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/css.css" />

<script type="text/javascript">

var count = 0;

$(function(){

$('p#add_field').click(function(){

count += 1;

$('#container').append(

'<strong>Link #' + count + '</strong><br />'

+ '<input id="field_' + count + '" name="fields[]' + '" type="text" /><br />' );

});

});

</script>

<body>

<?php

//If form was submitted

if (isset($_POST['btnSubmit'])) {

//create instance of database class

$db = new mysqldb();

$db->select_db();

//Insert static values into users table

$sql_user = sprintf("INSERT INTO users (Username, Password) VALUES ('%s','%s')",

mysql_real_escape_string($_POST['name']),

mysql_real_escape_string($_POST['password']) );

$result_user = $db->query($sql_user);

//Check if user has actually added additional fields to prevent a php error

if ($_POST['fields']) {

//get last inserted userid

$inserted_user_id = $db->last_insert_id();

//Loop through added fields

foreach ( $_POST['fields'] as $key=>$value ) {

$table = "CREATE TABLE mysql_real_escape_string($value)

(

id INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,

PRIMARY KEY(id),

name CHAR(255) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,

)";

mysql_query($table,$result);

//Insert into websites table

$sql_website = sprintf("INSERT INTO websites (Website_URL) VALUES ('%s')",

mysql_real_escape_string($value) );

$result_website = $db->query($sql_website);

$inserted_website_id = $db->last_insert_id();

//Insert into users_websites_link table

$sql_users_website = sprintf("INSERT INTO users_websites_link (UserID, WebsiteID) VALUES ('%s','%s')",

mysql_real_escape_string($inserted_user_id),

mysql_real_escape_string($inserted_website_id) );

$result_users_website = $db->query($sql_users_website);

}

} else {

//No additional fields added by user

}

echo "<h1>User Added, <strong>" . count($_POST['fields']) . "</strong> website(s) added for this user!</h1>";

//disconnect mysql connection

$db->kill();

}

?>

<?php if (!isset($_POST['btnSubmit'])) { ?>

<h1>New User Signup</h1>

<form name="test" method="post" action="">

<label for="name">Username:</label>

<input type="text" name="name" id="name" />

<div class="spacer"></div>

<label for="name">Password:</label>

<input type="text" name="password" id="password" />

<div class="spacer"></div>

<div id="container">

<p id="add_field"><a href="#"><span>» Add your favourite links.....</span></a></p>

</div>

<div class="spacer"></div>

<input id="go" name="btnSubmit" type="submit" value="Signup" class="btn" />

</form>

<?php } ?>

</body>

</html>

لطفا کمک کنید

خط 107 این کد نوشته شده


mysql_query($table,$result);

ویرایش شده توسط Morteza
کدهای بلند در longbox

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

این کلاس وضعش داغونه

اما واسه اینکه کارت راه بی افته به جای mysql_query باید بزنی


$db->query($qr);

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

مرسی

این کدی که گذاشتین دقیقا جایگزین کردم نشد

این کد رو هم جایگزین کردم بازم نشد


$db->query($table,$result);

اگه میشه این رو خودتون امتحان کنید و درستش رو برام بفرستین، خیلی لازمش دارم

خیلی ممنون میشم

اگه این کد رو نمیتونین درست کنید یه چیزی شبیه این بهم معرفی کنید

من میخوام با jquery به فرمم تکتست باکس اضافه کنم و با php به درون پایگاه داده از اطلاعات تکست باکسها جدول بسازم

اون کدی که من بالا گذاشتم کارش همینه ولی به جای اینکه جدول بسازه اطلاعات رو توی جدول های از پیش تعیین شده وارد میکنه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

syntaxات مشکل داره عمو .


$table = "CREATE TABLE mysql_real_escape_string($value)
(
id INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
PRIMARY KEY(id),
name CHAR(255) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
)";

صحیح


$table = "CREATE TABLE " . mysql_real_escape_string($value) ."
(
id INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
PRIMARY KEY(id),
name CHAR(255) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
)";

میشه توضیح بدین دقیقا میخواین چیکار کنین؟

این کاری که شما انجام میدید خیلی خطرناکه .

دستی دستی داری باگ sql injaction ایجاد میکنی توی سایتت .

فقط خودت ازش استفاده کن .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من یه فرم دارم که ممکنه یکی از اطلاعاتش از یکی بیشتر باشه و به خاطر همین باید یه کاری کنم که امکان اضافه کردن تکست باکس هنگام اجرای فرم رو داشته باشه

و میخوام اطلاعات اون تکست باکس ها هرکدومش به یک جدول تبدیل بشه

در ضمن از این قابلیت فقط خودم میخوام استفاده کنم و به کاربر مربوط نمیشه

حالا اگه شما راه حل دیگه رو میدونین بهم بگین

اون کد بالا رو هم جایگذین کردم بازم نشد

ویرایش شده توسط reza_t

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من کد رو ویرایش کردم

لطفا بگین مشکل این یکی چیه. اطلاعاتی که توی تکست باکس ها مینویسیم رو نمایش میده ولی جدول رو نمیسازه


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>jQuery</title>
<script type="text/javascript" src="adding form/js/jquery.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="adding form/css/css.css" />
<script type="text/javascript">
var count = 0;
$(function(){
$('p#add_field').click(function(){
count += 1;
$('#container').append(
'<strong>جدول #' + count + '</strong><br />'
+ '<input id="field_' + count + '" name="fields[]' + '" type="text" /><br />' );
});
});
</script>
<body>
<?php
if (isset($_POST['btnSubmit'])) {
$result = mysql_connect("localhost","user","pass") or die(mysql_error());
mysql_select_db("db") or die(mysql_error());
if ($_POST['fields']) {
foreach ( $_POST['fields'] as $value ) {
echo $value . "<br>";
$tb = "CREATE TABLE $value
(
id INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
PRIMARY KEY(id),
name CHAR(255) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
)";
mysql_query($tb,$result);
}
}
echo "<h1>جدول ساخته شد</h1>";
mysql_close();
}
?>
<?php if (!isset($_POST['btnSubmit'])) { ?>
<h1>ساخت جدول جدید</h1>
<form name="test" method="post" action="">
<div id="container">
<p id="add_field"><a href="#"><span>» اضافه کردن جدول جدید....</span></a></p>
</div>
<div class="spacer"></div>
<input id="go" name="btnSubmit" type="submit" value="ساختن" class="btn" />
</form>
<?php } ?>
</body>
</html>

لطفا کمک کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کد قبلیتون که خیلی بهم ریخته و قاطی شده بود و حقیقتش من اصلا رغبت نکردم کد رو بررسی کنم!

شما باید کلاس ها رو در فایل جدا، اینکلودها در فایل جدا و بخش نمایش رو جدا می کردید.

اینجوری پیدا کردن مشکل هم راحتتر میشد.

در مورد کد دوم. شما $tb رو هم بزارید چاپ بشه بعد اون کوئری خروجی رو توی mysql اجرا کنید ببینید جدولی میسازه یا خیر.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

$tb رو چاپ کردم و به خوبی چاپش کرد

کار دومی که گفتین رو متوجه نشدم

کدوم کوئری خروجی؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

شما دقیقا بگید چی میخواید تا بشه یه راه حل منطقی گفت .

بهترین سناریو اینه

دو تا جدول بسازید

یکیش برای نگه داری فیلدهاتون

یکیش برای مشخصات هر فرم .

با کلید بهم مرتبط کنید .

دیگه مشکلی مثل اینکه یکی 100 تا فیلد بخواد ، یکی 10 تا فیلد پیدا نمیکنید .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط mohammad1214
      سلام خسته نباشید دوستان 
      یک مشکلی ایجاد شده برای بنده اینکه میخوام مطلبی منتشر کنم دمه انتشار و پیش نمایش تغییرات غیر فعال میشود باید چیکار کنم ؟
    • توسط hossein.hz
      سلام وقتتون بخیر
      من افزونه Slide Anything را در سایتم نصب نمودم ولی بعد از آن متوجه به هم ریختگی افزونه در صفحات سایتم شدم.
      خیلی دوست داشتم از این افزونه تو سایتم به عنوان اسلایدر استفاده کنم؛ افزونه های دیگه را بررسی کردم و متأسفانه، فقط این افزونه به دردم میخوره.
      میشه لطفاً بفرمایید این مسئله چطوری حل میشه، اگر راهی هست چطوری انجام میشه؟ بسیار ممنونم

    • توسط sina_ebrahimi
      سلام 
      من از betheme استفاده میکنم و یک قالبی انتخاب کردم حالا توی این قالب یه دکمه هست به نام buy now  . میخوام حذف کنم .
      چطور می تونم حذف کنم ؟؟؟؟؟

    • توسط amiriii
      سلام
      برای فروش فایل دانلودی تو ووکامرس مسیر فایل رو از رسانه ها میدم به ووکامرس
      کاربر بعد از خرید وقتی رو لینک میزنه در ابتدا بصورت کلید هست ادرس یو ار ال ولی بعد وقتی دانلود منیجر شروع به دانلود میکنه
      مسیر فایل رو روی هاست نشون میده
      اینطوری کلا قابلیت انقضای فایلهام بی معنی میشه
      چون اون لینکو ذخیره کنه هر جا و به هر کس بده میتونه دانلود کنه
      چطور میتونم اون مسیر که فایل دانلود میشه رو بصورت کد گذاری شده نمایش بدم به خریدار

       

    • توسط david7222222222
      چطور میتونم تقویم یک افزونه ی وردپرس رو شمسی کنم ؟ از تقویم این افزونه برای حسابداری و ثبت قرار ملاقات استفاده میشه و باید در نمایش هم کاملا شمسی باشه.لطفا کمک کنید ممنون
×
×
  • اضافه کردن...