bazikadeh 1 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 سلام دوستان یکی می خواست شماره صفحه برای قالب که استفاده میکنه قرار بده به من گفت ولی به هر روشی رفتم نشد ؟ قالب Formation که میخواست قسمت custom_home.php قرار بده ؟ لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 درود منظورتون شماره صفحات هست ؟ افزونه wp-pagenavi رو نصب کنید لینک به ارسال
bazikadeh 1 ارسال شده در شهریور 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 بله تمام روش ها رو رفتم ظاهرا قالبش اینطوریه ؟ شما روی این قالب گذاشتین ؟ لینک به ارسال
bazikadeh 1 ارسال شده در شهریور 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 نمیتونه کسی کمکم کنه؟ لینک به ارسال
hamidsis72 3 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 (ویرایش شده) ابتدا باید افزونه نصب کنید بعد از تنظیم کردن تنظیمات افزونه صفحه ها نمایش داده میشن. ویرایش شده شهریور 95 توسط hamidsis72 لینک به ارسال
bazikadeh 1 ارسال شده در شهریور 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 در در 9/3/2016 at 10:26، hamidsis72 گفته است : ابتدا باید افزونه نصب کنید بعد از تنظیم کردن تنظیمات افزونه صفحه ها نمایش داده میشن. هر کاری میکنم نمیشه لینک به ارسال
هادی خانزاده 103 ارسال شده در مهر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 کد زیر رو تو فایل Functions.php قرار بدین : // Page Navi Codes function wp_pagination() { global $wp_query; $big = 12345678; $page_format = paginate_links( array( 'base' => str_replace( $big, '%#%', esc_url( get_pagenum_link( $big ) ) ), 'format' => '?paged=%#%', 'current' => max( 1, get_query_var('paged') ), 'total' => $wp_query->max_num_pages, 'type' => 'array' ) ); if( is_array($page_format) ) { $paged = ( get_query_var('paged') == 0 ) ? 1 : get_query_var('paged'); echo '<div class="pagenav col-lg-12 col-sm-12 col-xs-12"><ul>'; echo '<li><span class="page-numbers current">'. $paged . ' از ' . $wp_query->max_num_pages .'</span></li>'; foreach ( $page_format as $page ) { echo "<li>$page</li>"; } echo '</ul></div>'; } } برای نمایش شماره صفحات هم کد زیر رو بعد از حلقه مطلب قرار بدین : <?php wp_pagination(); ?> اگه از کوئری استفاده می کنید روش نمایش شماره صفحات فرق میکنه . موفق و پیروز باشید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری