دکتر مهندس 687 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 سلام دوستان توی هاست من توی دوتا از پوشه ها بصورت عجیبی یهویی داره تعداد زیادی فایلهای نامفهوم رشد میکنه. فعلا دسترسی اون دوتا پوشه رو روی 000 قرار دادم و مشکل تکثیر فایلها حذف شد. اما هنوز نتونستم دلیلش رو پیدا کنم. با ویروس اسکنر خود سی پنل هم اسکن کردم اما چیزی پیدا نکرد. ضمنا این مسأله باعث شده دسترسی به مدیریت وردپرس هم نداشته باشم و خود سایت هم که در آدرس http://jadnews.ir مشخص هست که چه بلایی سرش اومده. چطور میشه پیدا کنم که فایل ویروس کجاست؟ لینک به ارسال
mojtabashahi 265 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 درود ، برای مدیریت هاست تیکت ارسال کنید. (نظر شخصی من) لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در شهریور 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 در 1 دقیقه قبل، mojtabashahi گفته است : درود ، برای مدیریت هاست تیکت ارسال کنید. (نظر شخصی من) خب تیکت زدم، اونها هم میگن مورد رو توسط یک برنامه نویس پیگیری کنید. لینک به ارسال
mojtabashahi 265 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 (ویرایش شده) توسط سایت ویروس توتال سایت خود را بررسی کنید. (برای آی پی ایران مسدود می باشد) ویرایش شده شهریور 95 توسط mojtabashahi لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در شهریور 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 در 4 دقیقه قبل، mojtabashahi گفته است : توسط سایت ویروس توتال سایت خود را بررسی کنید. (برای آی پی ایران مسدود می باشد) با این سایت که نمیشه داخل هاست رو بررسی کرد. فقط فایلهای عمومی یعنی پوشه public html رو بررسی میکنه لینک به ارسال
mojtabashahi 265 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 (ویرایش شده) نتیجه را اینجا می توانید ببینید. مشکل از هاستینگ شما می باشد. ویرایش شده شهریور 95 توسط mojtabashahi لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در شهریور 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 در 3 دقیقه قبل، mojtabashahi گفته است : نتیجه را اینجا می توانید ببینید. مشکل از هاستینگ شما می باشد. خب آی پی های خارج رو بلوک کردن چونکه گفتن ارجاعات از خارج خیلی زیاد بوده و مشکل ساز شده بوده برای سرور. لینک به ارسال
mojtabashahi 265 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 منظورم خاموش بودن فایروال هاست شما می باشد. لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در شهریور 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 در 13 ساعت قبل، mojtabashahi گفته است : منظورم خاموش بودن فایروال هاست شما می باشد. سرور رو بررسی کردند و سرور مشکلی نداشت. گفتند فایلها توسط اسکریپت شما ساخته میشه. وردپرس رو هم بجز پوشه wp-content دوباره جایگزین کردم. اما باز هم مشکل حل نشد. چه میشه کرد به نظرتون؟ لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 درود اول از هاستتون مطمعن بشید و بعد از مطمعن شدن پوسته و افزونه هاتون رو بررسی کنید احتمالا کد مخربی وجود داره که باعث میشه این اتفاق بیفته پوستتون رو با پوسته پیش فرض تغییر بدین و موقتی افزونه ها رو هم همرو غیر فعال کنید ( اسم پوششو تغییر بدین ) بعد ببینید بازم مشکلی داره یا نه اگر داشت یعنی مشکل از هاسته اگر نه چک کنید کدهای مخرب کجای پوسته یا افزونه هست 1 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در شهریور 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 در 34 دقیقه قبل، kasra گفته است : درود اول از هاستتون مطمعن بشید و بعد از مطمعن شدن پوسته و افزونه هاتون رو بررسی کنید احتمالا کد مخربی وجود داره که باعث میشه این اتفاق بیفته پوستتون رو با پوسته پیش فرض تغییر بدین و موقتی افزونه ها رو هم همرو غیر فعال کنید ( اسم پوششو تغییر بدین ) بعد ببینید بازم مشکلی داره یا نه اگر داشت یعنی مشکل از هاسته اگر نه چک کنید کدهای مخرب کجای پوسته یا افزونه هست آخه اصلا نمیتونم وارد مدیریت وردپرس بشم که پوسته رو عوض کنم. از توی هاست هم که پوسته رو تغییر نام میدم، روی پوسته های پیشفرض نمیره. فعلا بک آپ دو هفته قبل رو برگردوندم اما متأسفانه باز هم مشکل داره. یعنی قدیمی ترین بکآپ هم مال زمانی هست که سایت مشکل داشته. لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 در در 8/24/2016 at 02:04، دکتر مهندس گفته است : آخه اصلا نمیتونم وارد مدیریت وردپرس بشم که پوسته رو عوض کنم. از توی هاست هم که پوسته رو تغییر نام میدم، روی پوسته های پیشفرض نمیره. فعلا بک آپ دو هفته قبل رو برگردوندم اما متأسفانه باز هم مشکل داره. یعنی قدیمی ترین بکآپ هم مال زمانی هست که سایت مشکل داشته. وارد phpmyadmin بشید و تو جدول آپشن اسم پوسترو به پوسته پیش فرض تغییر بدین مشکلی تو ورود به مدیریت هم نباید باشه ( افزونه هارو پوششو غیر فعال کنید ) و بعد وارد بشید نهایت اینکه وردپرس رو کامل حذف کنید و دوباره به صورت دستی فایل های جدید رو آپلود کنید و بعد پوشه wp-content خودتون رو جایگزین کنید لینک به ارسال
vatanpic 1 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 در در 8/23/2016 at 10:46، دکتر مهندس گفته است : سلام دوستان توی هاست من توی دوتا از پوشه ها بصورت عجیبی یهویی داره تعداد زیادی فایلهای نامفهوم رشد میکنه. فعلا دسترسی اون دوتا پوشه رو روی 000 قرار دادم و مشکل تکثیر فایلها حذف شد. اما هنوز نتونستم دلیلش رو پیدا کنم. با ویروس اسکنر خود سی پنل هم اسکن کردم اما چیزی پیدا نکرد. ضمنا این مسأله باعث شده دسترسی به مدیریت وردپرس هم نداشته باشم و خود سایت هم که در آدرس http://jadnews.ir مشخص هست که چه بلایی سرش اومده. چطور میشه پیدا کنم که فایل ویروس کجاست؟ منم همین مشکل رو داشتم و هاستم هم میهن وب هاسته و اونا هم همینو میگفتن با عوض کردن پوسته درست شد و فایل های جدید رو جایگذین کردم مشکل اصلی هم Wp-config بود که درستش کردم لینک به ارسال
zahradashti 0 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در در ۱۳۹۵/۶/۳ در 12:37، دکتر مهندس گفته است : سرور رو بررسی کردند و سرور مشکلی نداشت. گفتند فایلها توسط اسکریپت شما ساخته میشه. وردپرس رو هم بجز پوشه wp-content دوباره جایگزین کردم. اما باز هم مشکل حل نشد. چه میشه کرد به نظرتون؟ سلام مشکلتون رفع شد؟ چون دقیقا این مشکل برای منم به وجود اومده لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در ۱ ساعت قبل، zahradashti گفته است : چون دقیقا این مشکل برای منم به وجود اومده سلام متاسفانه حل این مشکل به این راحتی ها نیست ممکنه دیتابیس باشه یا یکی از فایل ها بررسی کامل نیازمند تخصص بالا و زمان زیادی هست، ممکن هست باز هم پیدا نشه 1 لینک به ارسال
zahradashti 0 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در 43 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : سلام متاسفانه حل این مشکل به این راحتی ها نیست ممکنه دیتابیس باشه یا یکی از فایل ها بررسی کامل نیازمند تخصص بالا و زمان زیادی هست، ممکن هست باز هم پیدا نشه دقیقا من ویروس رو پیدا میکنم حذف میکنم اما مجدد ی ویروس دیگه پیدا میشه باید چیکار کرد؟ سایت رو کلا بالا نمیاره لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 عرض کردم سایت شما باید توسط یک شخص متخصص بررسی بشه مطالب سایتتون زیاده ؟ 1 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری