ghorbanih91 0 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 یه مدتیه که محتوای برگه نشون داده نمیشه.چه فرم باشه چه نوشته فرقی نداره هیچی رو نشون نمیده.دوستانی که میتونن کمک کنن لطفا پاسخ بدن. لینک به ارسال
shayan 116 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 اگر قبلا براتون نمایش داده میشده احتمالا تداخل افزونه ای هست که اخیرا نصب کردید همه افزونه ها رو غیر فعال و جددا بررسی کنید اگر نشد محتوای فایل page.php رو قرار بدید 1 لینک به ارسال
ghorbanih91 0 ارسال شده در مرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 در در ۱۳۹۵/۵/۲۲ ه.ش. at 01:36، shayan گفته است : اگر قبلا براتون نمایش داده میشده احتمالا تداخل افزونه ای هست که اخیرا نصب کردید همه افزونه ها رو غیر فعال و جددا بررسی کنید اگر نشد محتوای فایل page.php رو قرار بدید بله قبلا نمایش داده میشد .تداخل افزونه ها رو بررسی کردم از اون نبود.لطفا در مورد محتوای page.php توضیح بدید باید دقیقا چکار کنم.؟؟ لینک به ارسال
yousefamini 1 ارسال شده در خرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 96 سلام و عرض ادب بنده الان دقیقا همین مشکل رو دارم . اصلا با افزونه ها تداخلی نداره . لطفا یکی کمک کنه . لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری