webx 3 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 سلام و خسته نباشیدمن یک فروشگاه دارم که با ووکامرس فارسی راه اندازی کردمدر صفحه نخست فروشگاه یه کادر هست جدیدترین محصولات رو نمایش میده، یکی هست ویژه های ستاره دار رو نشون میدهحالا من میخوام تو صفحه نخست، مثلا یه کادر باشه چند تا از محصولات شاخه کفش رو نشون بدهیه کادر هم باشه چند تا از محصولات شاخه کیف رو نشون بدهممنون میشم راهنمائیم کنید لینک به ارسال
webx 3 ارسال شده در مرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 در 50 دقیقه قبل، hamra گفته است : دستتون درد نکنه این کد تو صفحه نخست من جدید ترین محصولات رو نشون میده که تعدادش 4 تا هست، الان تو این چطوری میشه؟ ببخشید تو رو خدا <!--row--> <div class="products-group"> <div class="title"> جدیدترین محصولات </div> <!--title--> <?php $args = array( 'post_type' => 'product', 'stock' => 1, 'posts_per_page' => 4, 'orderby' =>'date', 'order' => 'DESC' ); $featured_query = new WP_Query( $args ); if ($featured_query->have_posts()) : while ($featured_query->have_posts()) : $featured_query->the_post(); ?> <div class="col-lg-3"> <div <?php post_class( $classes ); ?> > <div class="product-item"> <a id="id-<?php the_id(); ?>" href="<?php the_permalink(); ?>"> <div class="img-thumb"> <?php /** * woocommerce_before_shop_loop_item_title hook * * @hooked woocommerce_show_product_loop_sale_flash - 10 * @hooked woocommerce_template_loop_product_thumbnail - 10 */ do_action( 'woocommerce_before_shop_loop_item_title' ); ?> </div> <!--img-thumb--> <div class="name"> <?php the_title(); ?> </div> <!--name--> <div class="price"><?php echo $product->get_price_html(); ?> </div> </a> <!--price--> <?php woocommerce_template_loop_add_to_cart( $loop->post, $product ); ?> <!--product-item--> </div> </div> <!--col-lg-3--> </div> <?php $product = get_product( $featured_query->post->ID ); // Output product information here endwhile; endif; wp_reset_query(); // Remember to reset ?> <div class="clearfix"></div> </div> <!--new-product--> لینک به ارسال
webx 3 ارسال شده در مرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 خیلی عالی بود، مشکل حل شد فقط ارائه ای که شما داده بودین رو جایگزین و نام دسته رو دادم بسیار عالی بود، دستتون درد نکنه خیر ببینی داداش لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری