mohammad05 0 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 با سلام خدمت دوستان من سایتم رو حدود 50 روزی میشه راه اندازی کردم و رتبه جهانیش شده 954,162 و رتبه ایرانش شده 15,805 طوری که سایت های ارزش گذاری نشون میدن باید روزی 500 نفر بازدید کننده و 1000 نمایش داشته باشم اما روزی 7 تا 15 نفر بازدید کننده دارم.!!! کسی میدونه علتش چیه ؟ با تشکر لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1681 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 در 1 ساعت قبل، mohammad05 گفته است : با سلام خدمت دوستان من سایتم رو حدود 50 روزی میشه راه اندازی کردم و رتبه جهانیش شده 954,162 و رتبه ایرانش شده 15,805 طوری که سایت های ارزش گذاری نشون میدن باید روزی 500 نفر بازدید کننده و 1000 نمایش داشته باشم اما روزی 7 تا 15 نفر بازدید کننده دارم.!!! کسی میدونه علتش چیه ؟ با تشکر سلام سایتای ارزشگذاری زیاد دقیق نیستن، مثلا خود من هیچ درامدی از سایتم ندارم یکیشون واسم زده بود روزی 10$ درآمد داری الکسا ملاکش فقط بازدید نیست، تعداد لینکها، بانسریت، تایم آن سایت و... فاکتورهای مختلفی هست که یکیش بازدیده، ممکنه سایت شما در اون موارد قدرت بیشتری داشته باشه و واسه همین رنک الکساتون خوب باشه. همچنین وقتی آدم تازه یه سایتی رو راهاندازی میکنه چون اوایل خودش خیلی وارد سایت میشه الکسا اونا رو به حساب میاره و رتبهی بهتری میده، بذارید یه کم دیگه بگذره و رتبتون به پایداری برسه. کلا بیخیال همهی اینا بشید و با آرامش به کارتون برسید، الکسا که کلا گیجه (هر چند متاسفانه تو ایران خیلی روش حساب میکنن) و اون سایتهای ارزش گذاری هم از روی رنک الکسا تشخیص میدن پس اونام وضعشون معلومه. شما از گوگل آنالیتیکس در سایتتون استفاده کنید و ملاک شمارش بازدیدتون اون باشه. 2 لینک به ارسال
javadnabavi 12 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 نه الکسا و نه سایت های ارزش گذاری ملاک نیستن. ملاک فقط آمار بازدید با گوگل آنالیتیکس هست 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری